رایزنی وزیر دفاع عراق با سناتورهای آمریکایی در باره داعش



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از پایگاه خبری الیوم السابع، وزارت دفاع عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد، العبیدی در این دیدار درباره تسریع در ارسال مهمات وسلاح به نیروهای عراقی در استان الانبار وتهدیدهای تروریستی داعش برای آنها بحث وگفت وگو کرد.
این بیانیه حاکی است اعضای کنگره آمریکا ضمن درک اوضاع عراق متعهد شدند کمک های تسلیحاتی در اختیار عراق در جنگ با داعش قرار دهند.
خالد العبیدی وزیر دفاع عراق در چارچوب هیات همراه حیدر العبادی نخست وزیر عراق در سفر به واشنگتن با مقامات آمریکایی دیدار کرد.
هدف از سفر هیات عراقی به ریاست حیدر العبادی نخست وزیرعراق به واشنگتن ،هماهنگی مواضع دو طرف در مقابله با تروریسم ، بررسی روابط دوجانبه و تلاش ائتلاف بین المللی علیه داعش می باشد.
عراق از تابستان گذشته تاکنون با چالش اشغال بخش هایی از شمال این کشور توسط گروه تروریستی داعش وجنایت های ضد انسانی آن مواجه می باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰