ادامه رایزنیهای ظریف و کری در روز سوم مذاکرات هستهای



روز گذشته نیز وزرای خارجه ایران و آمریکا به مدت ۵ ساعت با حضور معاونین و وزیر انرژی آمریکا دیدار کردند و پس از آن شست مشترک وزرای خارجه ایران، فرانسه، انگلیس، آلمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شد.
در این بین وزیر امورخارجه کشورمان به صورت دوجانبه با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیرخارجه انگلیس دیدار کرد.
ظریف در ملاقات با موگرینی آخرین تحولات مربوط به روند مذاکرات هسته ای ،رابطه ایران و اتحادیه اروپا و همچنین آخرین تحولات منطقه ای را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.
وزیر خارجه کشورمان در این دیدار گفت: باید درباره راه حل ها صحبت کنیم،روی آنها توافق کنیم و سپس نگارش را آغاز نماییم.
همچنین “علیاکبر صالحی” پس از پایان جلسه دوجانبه ایران و آمریکا با تاکید بر اینکه «جلسات همواره بخش های فنی و سیاسی دارد» افزود: جلسه فنی ما با طرف آمریکایی از دیروز بعدازظهر آغاز شد و احساس میکنم هر بار که در این جلسات شرکت میکنیم مقداری توانستهایم به جلو برویم که همین به نوبه خود نشانه مثبتی است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰