مقام ناتو: دخالت نظامی بین المللی در لیبی اشتباه فاحش بود



این مقام ناتو گفت که «پس از سرنگونی معمر قذافی، لیبی به حال خود رها شد و اکنون در شرایطی قرار داریم که هرگونه دخالت نظامی جدید ده ها برابر دشوار تر از قبل است».
وی افزود: با وجود این، ناتو آمادگی دارد برای بهبود اوضاع امنیتی در لیبی کمک کند.
هیات نمایندگی سازمان ملل متحد در لیبی روز چهارشنبه هم زمان با تداوم درگیری های داخلی در لیبی اعلام کرد در راستای تلاش ها برای حل و فصل بحران این کشور، از نمایندگان جناح های متخاصم برای گفت و گوهای صلح دعوت کرده است.
این هیات در اطلاعیه ای اعلام کرد: این گفت وگوها قرار است هفته آینده در الجزیره پایتخت الجزایر صورت گیرد.
از زمان سرنگونی حکومت معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ میلادی، گروه های مسلح مختلف، بارها در شهرهای مهم لیبی از جمله طرابلس و بنغازی با یکدیگر درگیر شده اند.
این درگیری ها در ماه های اخیر به اوج خود رسید. خشونت میان گروه های مختلف و نبود دولت و ارتش مقتدر در لیبی زمینه را برای فعالیت گروه تروریستی داعش در این کشور مهیا کرده است.
لیبی در حال حاضر دستخوش ناآرامی است، به طوری که دو دولت و دو پارلمان رقیب با گذشت چهار سال از زمان سقوط معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی، همچنان بر سر قلمرو و مشروعیت در حال نبرد هستند و از سوی دیگر گروهک تروریستی داعش نیز در این کشور اعلام موجودیت کرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰