توفیقات به دست آمده در تهران مرهون تلاش و همت دسته جمعی کارکنان است

تهران – جارپرس – جشن بزرگ خانوادگی شهرداری منطقه ۴ با عنوان «جشن فجر» با حضور شهردار، معاونان، مدیران و خانواده کارکنان در تالار وزارت کشور برگزار شد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران ، علیرضا جاوید در این مراسم ضمن تبریک دهه مبارک فجر با بیان اینکه توفیقات به دست
کد خبر : 8266
تاریخ انتشار :
چهارشنبه 29 بهمن 1393 - 12:01

تهران – جارپرس – جشن بزرگ خانوادگی شهرداری منطقه ۴ با عنوان «جشن فجر» با حضور شهردار، معاونان، مدیران و خانواده کارکنان در تالار وزارت کشور برگزار شد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران ، علیرضا جاوید در این مراسم ضمن تبریک دهه مبارک فجر با بیان اینکه توفیقات به دست آمده در منطقه ۴ مرهون تلاش و همت دسته جمعی کارکنان است گفت: خوشبختانه پروژه های بزرگی در طول سال های اخیر در منطقه ۴ اجرا و در اختیار عموم مردم قرار گرفته که مرهون تلاش و همت دسته جمعی کارکنان است و جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: خوشحالم در این ایام مبارک و خجسته جشن پیروزی انقلاب این توفیق فراهم شد تا در این جشن بزرگ در خدمت خانواده های محترم شهدا و ایثارگران و کارکنان شهرداری منطقه ۴ باشیم.
جاوید گفت: امنیت و آسایش کنونی کشور را مدیون ایثارگرانی هستیم که در پیروزی انقلاب اسلامی و سالهای دفاع مقدس توفیق ایثارگری نصیبشان شد و نقش ماندگاری از خود برجا گذاشتند.
شهردار منطقه ۴ در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از همکاران منطقه و خانواده هایشان که طی سال های اخیر زحمات زیادی را متحمل شده اند گفت: یقینا اگر همراهی خانواده ها نباشد همکاران ما نمی توانند با فراغ بال و آرامش خاطر به خدمت شهروندان خدمت کنند.
جاوید اضافه کرد: در مجموعه شهرداری، مناطق به ویژه منطقه ۴ که بزرگترین و پرجمعیت ترین و پر چالشترین مناطق تهران است خدمت رسانی شبانه روزی این حساسیت را ایجاد می کند تا رضایت مندی شهروندان حاصل شود و این امر با همراهی خانواده ها فراهم می شود.
وی افزود: در این فرصت جا دارد تا قدردانی ویژه ای از همکاران خانم داشته باشیم زیرا آنها دو مسئولیت همزمان در شهرداری و منزل را عهده دار هستند و این مسئولیت، کار ما و وظیفه بنده را به عنوان شهردار منطقه سخت تر میکند و قدردانی مضاعف میکنم.
شهردار منطقه ۴ در پایان از همکاران منطقه ۴ به خاطر دو دوره حضور و جمعا ۴ سال خدمت در منطقه ۴ تشکر و قدردانی کرد و آرزوی توفیق و سربلندی برای همکاران و خانوادههایشان داشت.
شایان ذکر است در این جشن خانوادگی از دو تن از کشتی گیران برتر کارمند و تیم کوهنوردی منطقه ۴ به دلیل درخشش در مسابقات ورزشی بسیج شهرداری تهران با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰