میوهها و سبزیها خطر سرطان را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد


کد خبر : 7451
تاریخ انتشار :
چهارشنبه 17 دی 1393 - 5:55

به گزارش جارپرس به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مرتضی اصلانی متخصص آنکولوژی افزود: سرطان از جمله بیماریهای مزمنی است که عوامل غذایی نقش مهمی در ابتلا یا پیشگیری از آن دارد.
وی با بیان اینکه سبزیها و میوهها خواص ضد سرطانی بسیار خوبی دارند، تاکید کرد: مصرف روزانه و منظم میوهها و سبزیها، خطر اغلب بیماریهای مزمن و غیر واگیر را کاهش داده و به عنوان مثال میتواند خطر سرطان را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد.
اصلانی یادآور شد: گوجه فرنگی، کلم، توت، کدو، اسفناج، چغندر، هویج، سیر، آناناس، سیب، پرتقال، انگور قرمز و موز از مهمترین موادی هستند که میتوانند خطر سرطان را کاهش دهند.
وی با اشاره به گسترش ابتلا به سرطان و هزینههای جانی و مالی بسیار زیاد این بیماری خاطر نشان کرد: به طور قطع پیشگیری از ابتلا به سرطان بسیار با اهمیت و جدی بوده و اگر برای تحقق این موضوع اقدام خاص و جدی صورت نگیرد، در آینده چندان دور عوارض و مشکلات سرطان دامنگیر جامعه خواهد شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰