ایران ۲٫۵ برابر جهان نمک مصرف میکند


کد خبر : 4745
تاریخ انتشار :
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 5:22

به گزارش جارپرس به نقل از باشگاه خبرنگاران ، فریدون نوحی متخصص بیماریهای قلبی و عروقی گفت: یکی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون بالا، سکته قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیه، مصرف مقادیر بیشتر از حد استاندارد نمک است.
نمک که به سم سفید مشهور است، مصرفش تا حد نرمال اشکالی ندارد و بطور طبیعی در بعضی میوهها وجود دارد.
همچنین نان به همراه مقادیری از نمک در دسترس قرار میگیرد.
دکتر نوحی ادامه داد: متوسط مصرف نمک برای هر فرد در ایران بالای ۱۰ گرم است ولی متوسط خوب برای مصرف آن بین۷-۵ گرم در روز است.انتخاب نوع مواد غذایی بسیار مهم است.
بعضی غذاها مثل فستفودها، بسیار پر نمک هستند و ضرر زیادی برای قلب و عروق به همراه دارند.
این متخصص قلب و عروق ضمن تاکید در محدودیت مصرف نمک برای همه افراد، گفت: مصرف زیاد نمک طی دراز مدت در افرادی که بیماریهای زمینهایی قلبی،کرونری،فشار خون و… دارند، موجب تشدید ناراحتی و بروز مرگهای ناگهانی میشود.
دکتر نوحی در پایان تاکید کرد: بهترین روش، عادت دادن ذائقه افراد از کودکی به مصرف غذاهای کم نمک است و معمولا تغییر الگوی تغذیهای برای افراد سخت است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰