۱۱۰ هزار پرونده قضایی در بخش منابع طبیعی کشور در حال رسیدگی است

double-quot
نوشهر – جارپرس – رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: اکنون ۱۱۰ هزار فقره پرونده قضایی در بخش منابع طبیعی کشور وجود دارد که در چند سال اخیر تشکیل شده است.
کد خبر : 9650
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 خرداد 1394 - 10:27
۱۱۰ هزار پرونده قضایی در بخش منابع طبیعی کشور در حال رسیدگی است

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، خداکرم جلالی در حاشیه چهل و نهمین دوره آموزشی مدیران ستادی و استانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در نوشهر افزود: سالانه بین ۳۰ تا ۳۵ هزار فقره پرونده جدید در بخش منابع طبیعی کشور تشکیل می شود.

وی ادامه داد: از مجموع پرونده هایی که هر سال تشکیل می شود رسیدگی به ۷۰ درصد در همان سال پایان می یابد و ۳۰ درصد دیگر که مربوط به اراضی است با توجه به برگزاری دادگاه های بدوی و تجدید نظر به زمان بیشتری نیاز دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در برخورد با متصرفان اراضی و منابع طبیعی کشور با بسیج تمامی امکانات خود و رفع برخی از نارسایی ها با جدیت با متخلفان برخورد می کند.

وی بیان کرد: کمیسیون ویژه حتی در خارج از ساعت های اداری در خصوص برخی از پرونده ها که مربوط به کمیسیون ماده واحده است، تشکیل جلسه و پرونده ها را مورد بررسی قرار می دهد.

جلالی گفت: با افزایش گروه های گشت و یگان حفاظت سازمان جنگل ها و تشدید نظارت ها و برخورد قاطع و به موقع با هر گونه تخلف در ابتدای اقدام غیر قانونی، علاوه بر حفظ منابع طبیعی شاهد کاهش پرونده های قضایی نیز هستیم.

وی به وجود اراضی موسوم به ۱۰ هکتاری در کشور هم اشاره کرد و افزود: با هرگونه تخلفی در رابطه با تغییر کاربری این زمین ها برخورد خواهد شد و در این زمینه نیز دولت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل ها مصمم هستند و به لزوم حفظ اراضی تاکید دارند.

جلالی به پدیده ریزگردها در کشور نیز اشاره و اظهار کرد: هر چند بیشتر این ریزگردها منشا خارجی دارد ولی با بررسی های انجام شده و تنظیم برنامه جامع برای مقابله با منشا داخلی آن که هفت و نیم میلیون هکتار اراضی از ۳۲٫۵ میلیون هکتار بیابان کشور است، باید مقابله شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: از این هفت و نیم میلیون هکتار اراضی سه میلیون هکتار جزو بخش بحرانی درجه یک محسوب می شود که با برنامه ریزی صورت گرفته باید ظرف پنج سال این کانون ها با عملیات بیولوژیک کنترل شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.