0 نظر
256 بازدید

۲۰۰ نفر از طغیان رودخانه کارده نجات یافتند

double-quot
مشهد – جارپرس – مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: ۲۰۰ نفر که در جریان طغیان رودخانه کارده به خطر افتاده بودن در یک عملیات پنج ساعته نجات یافتند.
کد خبر : 9565
تاریخ انتشار : شنبه 2 خرداد 1394 - 4:10
۲۰۰ نفر از طغیان رودخانه کارده نجات یافتند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، آتشپاد دوم حسن جعفری روز شنبه افزود: رودخانه کارده واقع در جاده کلات دیروز در پی بارش شدید طغیان کرد و این افراد که عصر دیروز با ۶۰ دستگاه خودرو در حوالی روستای آل و کنار رود بودند غافلگیر شدند.

وی گفت: در جریان این حادثه سه دستگاه خودرو سواری که سرنشینان آنها را ترک کرده بودند نیز در داخل رودخانه گیرافتاده و همراه با جریان آب به داخل رود کشیده شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد افزود: آتش نشانان با زدن دو پل بر روی رودخانه افراد گرفتار در سیلاب را به مکان امن در کنار رود منتقل کردند.

وی ادامه داد: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشت.

طی ۲۴ ساعت گذشته همچنین چهار دستگاه خودرو با ۱۵ سرنشین هنگام عبور از رودخانه کارده گرفتار سیلاب شدند که با تلاش آتش نشان نجات یافتند.

کارده از رودخانه های فصلی خراسان رضوی به طول ۶۶ کیلومتر از ارتفاعات جنوبی کوه هزارمسجد سرچشمه می گیرد و پس از عبور از روستاهای کارده، آندرخ، رضوان و آل در حدود ۱۵ کیلومتری شمال غربی مشهد بهنگام پرآبی از ساحل چپ به کشف رود می پیوندد. سد ۷۰ متری کارده بر روی این رودخانه ساخته شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.