0 نظر
245 بازدید

بلیت ریو هدف تیم ملی والیبال در جام جهانی

double-quot

تهران-جارپرس-تیم ملی والیبال ایران از فردا (سه شنبه) سومین حضور خود در جام جهانی را تجربه می کند و در این رقابت ها به دنبال بزرگترین هدف خود یعنی کسب سهمیه المپیک است.

کد خبر : 11322
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 شهریور 1394 - 4:40
بلیت ریو هدف تیم ملی والیبال در جام جهانی

 

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، سیزدهمین دوره جام جهانی والیبال از ۱۷ شهریورماه به مدت ۱۶ روز در پنج شهر کشور ژاپن پیگیری خواهد شد.

تیم های ملی والیبال ۱۲ کشور در این رقابت ها در سه مرحله با یکدیگر مسابقه خواهند داد تا در نهایت دو تیم برتر جواز حضور در المپیک ۲۰۱۶ برزیل را به دست آوردند.

گروه بندی مرحله نخست این رقابت ها که تا ۲۲ شهریورماه در شهرهای هیروشیما و هاماماتسو پیگیری خواهد شد به قرار زیر است:

گروه A: استرالیا، آمریکا، ژاپن، مصر ، کانادا و ایتالیا
گروه B: لهستان، تونس، روسیه، ونزوئلا، آرژانتین و ایران
در مرحله نخست و در شهر هاماماتسو تیم ملی والیبال ایران به مصاف حریفان گروه خود می رود و در دو مرحله دیگر در شهرهای اوساکا و توکیو ملی پوشان کشورمان به مصاف حریفان گروه A خواهند رفت.

** روسیه پرافتخارترین
نخستین دوره مسابقات جام جهانی والیبال در سال ۱۹۶۵ میلادی در شهر ورشو لهستان برگزار شد که با قهرمانی اتحاد جماهیر شوروی (روسیه) به پایان رسید.
دومین دوره این رقابت ها نیز سال ۱۹۶۹در آلمان شرقی برگزار شد و از دوره سوم تا کنون میزبانی این رقابت ها بر اساس قراردادی فی مابین فدراسیون والیبال ژاپن و فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) به این کشور واگذار شده است.
در دوازده دوره برگزار شده این رقابت ها تیم ملی والیبال روسیه ۱۰ بار بر روی سکو رفته است که ۶ مقام قهرمانی، دو نایب قهرمانی و دو مدال برنز ره آورد این تیم از جام جهانی است و عنوان پرافتخارترین تیم این رقابت ها را حداقل تا ۲۰ سال آینده در اختیار خواهد داشت.
تیم ملی والیبال برزیل با دو مدال طلا و سه نشان برنز در جایگاه دوم است و کوبا با یک مدال طلا، سه نایب قهرمانی و یک نشان برنز در رتبه چهارم قرار دارد.
در ۱۲ دوره برگزار شده جام جهانی ۱۲ کشور موفق به کسب مدال شدند که جدول مدال آوران این رقابت ها به قرار زیر است:
روسیه: ۶ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز با مجموع ۱۰ مدال
برزیل: ۲ طلا و ۳ برنز با مجموع ۵ مدال
کوبا: یک طلا، ۳ نقره و یک برنز با مجموع ۵ مدال
ایتالیا: یک طلا، دو نقره و یک برنز با مجموع ۴ مدال
آمریکا: یک طلا و یک برنز با مجموع ۲ مدال
آلمان: یک طلا
ژاپن و لهستان: دو نقره
هلند: یک نقره
جمهوری چک: دو برنز
بلغارستان و صربستان: یک برنز

** سومین حضور ایران با هدفی بزرگ
والیبال ایران در ۱۲ دوره گذشته جام جهانی دو بار در این رقابت ها شرکت کرده است که اولی به سال ۱۹۹۱ و دومی به دوره گذشته (۲۰۱۱) برمی گردد.

با تغییراتی که پس از سال ۱۹۸۹ در زمان و فلسفه برگزاری جام جهانی حاصل شد، از والیبال ایران دعوت شد تا در جام هفتم جهانی شرکت کند. ایران نیز تیمی جوان و متشکل از ابراهیم سن سبیلی، نادرعزیزیان، فرشاد سعیدی، حشمت الله امیدی، بابک مظفری، رحمت الله نوری، عبدالرضا فرجی، حمیدرضا عقیلی، مجید حمیدی، محمدصادق شعبان خمسه، اردشیر کریم یار و عباسعلی میرحسینی و به سرمربیگری محمد حیدرخان را روانه این مسابقات کرد.

در آن دوره فرمول مسابقات به این شکل بود که دوازده تیم در دو گروه شش تیمی به صورت دوره ای بازی های مرحله اول را برگزار می کردند. سه تیم برتر هر گروه به جدول بالا (شش تیمی) صعود می کردند تا باز هم به صورت دوره ای بازی کرده و رده های اول تا ششم را مشخص کنند. همین روش برای سه تیم دیگر گروه های مقدماتی نیز در جدول پایین اعمال می شد تا تیم های هفتم تا دوازدهم مسابقات معرفی شوند.

ایران در مرحله اول با تحمل پنج شکست ۳ بر صفر در برابر حریفانش در قعر جدول گروه خود جای گرفت تا بازی هایش را در مرحله دوم، برای رده های هفتم تا دوازدهم ادامه دهد. در این مرحله، ایران به تونس و مکزیک با حساب ۳ بر یک باخت و شیلی را ۵ سته برد تا در نهایت به عنوان یازدهمی جام جهانی ۱۹۹۱ دست یابد.

دومین حضور والیبال ایران در جام جهانی نسبت به دوره نخست متفاوت بود. چراکه به عنوان قهرمان قاره آسیا به این پیکارها راه یافته بود و با هدایت خولیو ولاسکو می رفت که سری در سرهای والیبال جهان دربیاورد.

پوریا فیاضی، امیر حسینی، سید محمد موسوی، علی حسین، حمزه زرینی، فرهاد ظریف، علیرضا نادی، امیر غفور، فرهاد نظری افشار، مهدی مهدوی، آرش کشاورزی، حسام بخششی، سید مهدی بازارگرد و آرش کمالوند، چهارده بازیکن ایران در جام جهانی ۲۰۱۱ بودند که به همراه یازده تیم دیگر در جدول یک گروهی قرار گرفته و باید به صورت دوره ای در چهار مرحله و هر مرحله در یک شهر بازی می کردند تا در نهایت، رده بندی مسابقات را رقم زده و سه تیم برتر آن هم بلیت المپیک لندن را دریافت کنند.

تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۱۱ پس از کسب مقام قهرمانی آسیا برای نخستین بار جواز حضور در جام جهانی را نیز به دست آورد و ملی پوشان کشورمان با هدایت خولیو ولاسکو در این رقابت ها شرکت کردند و به عنوان نهمی دست یافتند.

کسب سهمیه المپیک هدف بزرگ تیم ملی والیبال ایران است که رقابت های جام جهانی والیبال یکی از دو میدان قابل رسیدن به این هدف بزرگ است، اما اگر میسر نشود، تیم ملی والیبال در رقابت های انتخابی سال آینده یک فرصت دیگر برای کسب هدف خواهد داشت.
به یقین جدال با برترین های جهان والیبال برای تیم ایران که تنها دو تجربه حضور در این مسابقات را دارد، کار آسانی نخواهد بود و برای کسب سهمیه المپیک در این مسابقات باید عنوان های اول یا دوم را به دست آورد.

تیم ملی والیبال مردان ایران در سیزدهمین دوره جام جهانی والیبال در سه شهر ژاپن مقابل حریفانش به میدان خواهد رفت. ایران که به عنوان تیم اول آسیا در رده بندی جهانی والیبال به جام جهانی راه یافته با هدایت اسلوبودان کواچ و با ترکیب چهارده نفرۀ شامل سعید معروف، مهدی مهدوی، سید محمد موسوی، عادل غلامی، سامان فائزی، محمد حسن صنوبر، فرهاد قائمی، مجتبی میرزاجانپور، میلاد عبادی پور، محمد جواد معنوی نژاد، مهدی مرندی، عبدالرضا علیزاده، شهرام محمودی و امیر غفور در این مسابقات حاضر می شود.
رده بندی جام جهانی سال ۲۰۱۱ (دوره قبل) به قرار زیر است:

۱- روسیه
۲- لهستان
۳- برزیل
۴- ایتالیا
۵- کوبا
۶- آمریکا
۷- آرژانتین
۸- صربستان
۹- ایران
۱۰- ژاپن
۱۱- چین
۱۲- مصر

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.