0 نظر
270 بازدید

نماینده سطح دو قهرمان شد/ عملکرد تحسین برانگیز آبی پوشان فرانسه

double-quot

تهران – جارپرس -تیم ملی والیبال فرانسه که به عنوان قهرمان سطح دو لیگ جهانی به مرحله نهایی این رقابت ها راه یافته بود، عنوان قهرمانی بیست و ششمین دوره لیگ جهانی را به دست آورد.

کد خبر : 10514
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 تیر 1394 - 4:29
نماینده سطح دو قهرمان شد/ عملکرد تحسین برانگیز آبی پوشان فرانسه

 

 

 

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۵ که از روز شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه با دیدار پرتغال و هلند در سطح دو آغاز شده بود، لحظاتی پیش با پایان دیدار دو تیم فرانسه و صربستان، پس از ۶۴ روز رقابت به پایان رسید.

در دیدار نهایی لیگ جهانی که به میزبانی برزیل در شهر ریودوژانیرو برگزار شد، دو تیم فرانسه و صربستان در یکصد و هفتاد و چهارمین مسابقه لیگ جهانی امسال به مصاف یکدیگر رفتند.

تیم ملی والیبال فرانسه در این دیدار در سه ست متوالی و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر۲۳ صربستان را شکست داد و قهرمان بیست و ششمین دوره لیگ جهانی والیبال شد.

ملی پوشان فرانسه در این مسابقه که هجدهمین مسابقه آنان در لیگ جهانی امسال محسوب می شد، هفدهمین پیروزی و قهرمانی را جشن گرفتند. تنها شکست فرانسه برابر آمریکا در سومین روز دور مقدماتی مرحله نهایی صورت گرفته بود.

تیم ملی والیبال فرانسه که در دور مقدماتی سطح دو، ۱۲ پیروزی برابر تیم های ژاپن، جمهوری چک و کره جنوبی (هر تیم چهار پیروزی) به دست آورده بود، در مرحله نهایی سطح دو نیز در دو مسابقه تیم های آرژانتین و بلغارستان میزبان این مرحله را شکست داد.

این تیم در مرحله نهایی لیگ جهانی نیز موفق به شکست برزیل، لهستان و صربستان شد تا با کسب عنوان قهرمانی جایزه یک میلیون دلاری قهرمانی را به خود اختصاص دهد.

در دیدار رده بندی نیز تیم ملی والیبال آمریکا موفق به شکست سه بر صفر لهستان شد و مقام سومی را از آن خود کرد.

Andrey Zenovich از روسیه و Juraj Mokry از اسلواکی به ترتیب به عنوان داوران اول و دوم قضاوت این مسابقه را بر عهده داشتند.

بدین ترتیب تیم های فرانسه، صربستان، آمریکا و لهستان رتبه های اول تا چهارم لیگ جهانی امسال را به خود اختصاص دادند.

آمار و ارقام نشان می دهد که تیم ملی والیبال برزیل که امسال به رغم میزبانی به جمع چهار تیم برتر راه نیافت، با کسب ۹ مدال طلا، ۵ نقره و ۴ برنز در صدر پر افتخارترین های لیگ جهانی است. این تیم در سالهای ۱۹۹۳، ۲۰۰۱، ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ صاحب عنوان قهرمانی شده است.

تیم ایتالیا هم که امسال به جمع چهار تیم برتر راه نیافت، با ۸ مدال طلا، ۳ نقره و ۴ برنز در رده دوم و روسیه که امسال از سطح یک به سطح دو سقوط کرد با کسب ۳ مدال طلا، ۵ نقره و ۷ برنز در رده سوم پر افتخارترین تیم های این رقابت ها قرار دارد.

آمریکا نیز با دو مدال طلا، یک نقره و سه برنز در رتبه چهارم قرار دارد و تیم های کوبا، هلند و لهستان هم هر کدام با یک قهرمانی در ادوار گذشته در جدول مدال آوران طلای لیگ جهانی قرار دارند.

فرانسه هم با کسب مدال طلای امروز در جمع طلایی های لیگ جهانی قرار گرفت ضمن اینکه مدال نقره سال ۲۰۰۶ را نیز در پرونده کاری خود دارد. صربستان هم با کسب عنوان نایب قهرمانی به پنجمین مدال نقره خود در این رقابت ها دست یافت.

اما تیم ملی والیبال ایران که امسال برای سومین بار در لیگ جهانی شرکت کرد، در سال ۲۰۱۳ (نخستین حضور) با هدایت خولیو ولاسکو به مقام نهمی دست یافت، در سال ۲۰۱۴ (دومین حضور) با هدایت اسلوبودان کواچ عنوان چهارمی را به دست آورد و امسال نیز در سومین حضور خود در دور مقدماتی و در گروه B سطح یک رتبه سوم جدول را به دست آورد.

از میان تیم های آسیایی تیم های ژاپن، کره جنوبی و چین سه تیمی هستند که سابقه زیادی در لیگ جهانی دارند. امسال ژاپن (۲۱ دوره حضور) و کره جنوبی (۱۶ دوره حضور) در سطح دو و چین (۱۵ دوره حضور) در سطح سه به مصاف حریفان خود رفتند.

کسب مقام ششمی در سالهای ۱۹۹۰، ۱۹۹۳ و ۲۰۰۸ از سوی تیم ژاپن و قرار گرفتن در همین رده در سال ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ از سوی تیم های کره جنوبی و چین بهترین مقام تیم های آسیایی درلیگ جهانی بوده است. استرالیا دیگر نماینده آسیا است که در سال ۱۹۹۹ (با نظر ویژه فدراسیون جهانی و به دلیل آمادگی برای انجام بازی های آبرومند به عنوان میزبان المپیک ۲۰۰۰) برای اولین بار در لیگ جهانی حضور یافت.

این تیم سال گذشته با قهرمانی در سطح دو به سطح یک صعود کرد اما امسال در بین هشت تیم سطح یک هشتم شد و دوباره به سطح دو سقوط کرد.

رده بندی تیم ها در ۲۶ دوره لیگ جهانی والیبال به شرح زیر است:

ژاپن ۱۹۹۰: ایتالیا، هلند، برزیل

ایتالیا ۱۹۹۱: ایتالیا، کوبا، روسیه

ایتالیا ۱۹۹۲ :ایتالیا، کوبا ، آمریکا

برزیل ۱۹۹۳ : برزیل، روسیه، ایتالیا

ایتالیا ۱۹۹۴ : ایتالیا، کوبا، برزیل

برزیل ۱۹۹۵ : ایتالیا، برزیل، کوبا

هلند ۱۹۹۶ : هلند، ایتالیا، روسیه

روسیه ۱۹۹۷ : ایتالیا، کوبا، روسیه

ایتالیا ۱۹۹۸ : کوبا، روسیه، هلند

آرژانتین ۱۹۹۹ : ایتالیا، کوبا، برزیل

هلند ۲۰۰۰ : ایتالیا، روسیه، برزیل

لهستان ۲۰۰۱ : برزیل، ایتالیا، روسیه

برزیل ۲۰۰۲ : روسیه، برزیل، یوگسلاوی

اسپانیا ۲۰۰۳ : برزیل، صربستان و مونته نگرو، ایتالیا

ایتالیا ۲۰۰۴ : برزیل، ایتالیا، صربستان و مونته نگرو

صربستان ۲۰۰۵ : برزیل، صربستان و مونته نگرو ، کوبا

روسیه ۲۰۰۶ : برزیل، فرانسه، روسیه

لهستان ۲۰۰۷ : برزیل، روسیه، آمریکا

برزیل ۲۰۰۸ : آمریکا، صربستان، روسیه

صربستان ۲۰۰۹ : برزیل، صربستان، روسیه

آرژانتین ۲۰۱۰ : برزیل، روسیه، صربستان

لهستان ۲۰۱۱ : روسیه، برزیل، لهستان

بلغارستان ۲۰۱۲ : لهستان، آمریکا، کوبا

آرژانتین ۲۰۱۳: روسیه ، برزیل ، ایتالیا

ایتالیا ۲۰۱۴: آمریکا، برزیل ، ایتالیا

برزیل ۲۰۱۵: فرانسه، صربستان ، آمریکا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.