کریس فروم بر سکوی نخست مرحله دهم توردوفرانس ایستاد

تهران – جارپرس -کریس فروم بریتانیایی موفق شد سکوی نخست مرحله دهم رقابت های دوچرخه سواری توردوفرانس را به خود اختصاص دهد.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از وبگاه این رقابت ها، وی مسافت ۱۶۷ کیلومتری این مرحله را در زمان ۴ ساعت و ۲۲ دقیقه و ۷ ثانیه رکاب زد و در صدر ایستاد.
دراین مرحله ریچی پورته از تیم اسکای استرالیا با ۵۹ ثانیه اختلاف در رده دوم ایستاد و نایرو کوئینتانا از تیم مووی استار کلمبیا با یک دقیقه و ۴ ثانیه اختلاف به عنوان نفر سوم از خط پایان عبور کرد.
بدین ترتیب پیراهن طلایی همچنان برتن کریس فروم باقی ماند.وی هم اکنون با زمان ۳۵ ساعت و ۵۶ دقیقه و ۹ ثانیه در صدر رده بندی مجموع قرار دارد.
** نفرات اول تا سوم مرحله دهم توردوفرانس:
۱٫ کریس فروم از تیم اسکای بریتانیا با ۴ ساعت و ۲۲ دقیقه و ۷ ثانیه
۲٫ ریچی پورته از تیم اسکای استرالیا با ۵۹ ثانیه اختلاف
۳٫ نایرو کوئینتانا از تیم مووی استار کلمبیا با یک دقیقه و ۴ ثانیه اختلاف
** نفرات اول تا سوم رده بندی مجموع:
۱٫ کریس فروم از تیم اسکای بریتانیا با زمان ۳۵ساعت و ۵۶ دقیقه و ۹ ثانیه
۲٫ تیجای فان گاردرن از تیم بی ام سی ریسینگ آمریکا با ۲ دقیقه و ۵۹ ثانیه اختلاف
۳٫ نایرو کوئینتانا از تیم مووی استار کلمبیا با ۳ دقیقه و ۹ ثانیه اختلاف
مرحله یازدهم این رقابت ها عصر امروز( چهارشنبه) به مسافت ۱۸۸ کیلومتر از پا کاترت تا واله ده سن ساوین برگزار می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰