0 نظر
205 بازدید

هوای البرز برای گروه های حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد

double-quot
کرج – جارپرس – مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز اعلام کرد که به رغم بارش باران شبانه و روز گذشته ، امروزچهارشنبه نیز شاخص کیفیت هوای استان در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.
کد خبر : 18309
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دی 1395 - 6:44
هوای البرز برای گروه های حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، حسین محمدی با اشاره به اینکه شب گذشته وضعیت هوای کرج در حالت سالم قرار گرفته بود، افزود: براساس اعلام ایستگاه های سنجش کیفیت هوای استان، امروز شاخص کیفی هوا عدد ۱۲۲ و ناسالم برای گروه های حساس است.
وی اظهار داشت: همچنین شاخص کیفیت هوا در شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد و فردیس به ترتیب ۱۰۳، ۱۰۸ و ۱۲۴ است.
محمدی ضمن ارایه توصیه های لازم در این وضعیت گفت: با توجه به احتمال بروز علایم تنفسی در افراد حساس و همچنین تشدید بیماری های قلبی، ریوی توصیه می شود افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی ، سالمندان و کودکان فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.