تیم های برتر تیراندازی با کمان کشور معرفی شدند



به گزارش جارپرس از فدراسیون تیراندازی با کمان، هشتمین دوره مسابقات لیگ برتر خارج از سالن تیراندازی باکمان با حضور ۱۵۰ کماندار از ۲۳ تیم در دو بخش ریکرو و کامپوند زنان مردان امروز انجام شد.
در رشته ریکرو زنان که با حضور چهار تیم پیگیری شد، تیم هیات کیش عنوان قهرمانی را کسب کرد و تیم های شهرداری رشت و مس کرمان در جایگاه دوم و سوم ایستادند.
همچنین در رشته ریکرو مردان ۸ تیم شرکت داشتند که در پایان تیم های عقیدتی سیاسی، کیان سازه چکاد و بیمکث به ترتیب در جایگاه های اول تا سوم قرار گرفتند.
در بخش کامپوند زنان پنج تیم با هم در لیگ برتر رقابت کردند که در پایان هیات کیش ،شهرداری رشت و پتروشیمی در سکوی اول تا سوم جای گرفتند .
در کامپوند مردان نیز ۶ تیم در مسابقات لیگ حاضر شدند تیم های ویلانچ گیلان، کیان سازه ورهنما رامسر صاحب عناوین اول تا سوم شدند.
رقابت های این هفته به میزبانی کیان سازه چکاد در سایت تیراندازی با کمان مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰