0 نظر
187 بازدید

۸۰ دفتر کاریابی خارجی مجوز اعزام نیروی کار دارند/اعزام نیروی کار به ایرلند

double-quot
تهران – جارپرس – مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت ۸۰ دفتر کاریابی خارجی در کشور خبر داد و گفت: ‌بر اساس قانون، فقط این شرکت ها می توانند نیروی کار به کشورهای مختلف اعزام کنند.
کد خبر : 18115
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 آذر 1395 - 11:46
۸۰ دفتر کاریابی خارجی مجوز اعزام نیروی کار دارند/اعزام نیروی کار به ایرلند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، محمد اکبرنیا امروز (دوشنبه) در همایش معرفی «پروژه ارزشیابی مدارک متقاضیان کار در آلمان» افزود: پیش از این، مراکز خدمات اشتغال وزارت کار مسئول ایجاد ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان داخلی و خارجی بود اما از سال ۱۳۷۹ مراکز دولتی تعطیل و این وظیفه به مراکز مشاوره شغلی و کاریابی محول شده است.
وی به فعالیت ۸۰ دفتر کاریابی خارجی در کشور اشاره کرد و گفت: برای تجمیع این کاریابی ها،‌ انجمن کاریابی بین المللی راه اندازی شد.
اکبرنیا افزود: پیش از این، بخشی از اعزام نیروی کار به خارج از کشور توسط دولت و با انجام توافق نامه هایی بین دولت ها انجام می شد؛ نظیر آنچه در گذشته بین ایران و کره جنوبی، ایران و استرالیا و ایران و ژاپن امضا شد.
وی اضافه کرد: در چند سال اخیر و به دنبال تحریم ها، این ارتباطات به حداقل رسید و در شکل کلی و تفاهم نامه های بین دولت ها نتوانستیم به موفقیت دست یابیم اما همکاری هایی توسط بخش های خصوصی آغاز شده و توافق نامه هایی نیز به امضا رسیده است؛ به طور نمونه توافق نامه ای میان بخش خصوصی ایران و اتحادیه هتلداری ایرلند برای اعزام نیروی کار امضا شده است و اکنون نیز در حال اعزام نیرو هستند.

** انتخاب ایران به عنوان پایلوت پروژه ارزشیابی مدارک متقاضیان کار در آلمان
امیر علیزاده قائم مقام اتاق بازرگانی ایران و آلمان نیز در این نشست گفت: آلمان با کمبود نیروی کار متخصص روبروست و نیروهای کار داخلی نمی تواند پاسخگوی نیاز این کشور باشد؛ به همین سبب برنامه ای برای جذب نیروی کار سایر کشورها در آلمان تدوین شده است.
علیزاده با بیان اینکه مدارک متقاضیان کار در آلمان باید به تائید این کشور برسد، افزود: آلمان برای تسهیل در این روند، اتاق های بازرگانی داخلی و خارجی خود را مشارکت داده است؛ این کشور اکنون ۸۰ اتاق بازرگانی داخلی و ۱۳۰ اتاق بازرگانی نیز در ۹۰ کشور جهان دارد.
وی ادامه داد: طرح همکاری اتاق های بازرگانی در تسهیل ارزشیابی مدارک متقاضیان کار در آلمان با عنوان «پروژه ارزشیابی مدارک» به صورت آزمایشی در هشت کشور لهستان، مراکش، پرتقال، چین، مصر، ایتالیا و هند آغاز شده است.
قائم مقام اتاق بازرگانی ایران و آلمان، هدف از اجرای پروژه ارزشیابی مدارک را تسهیل روند پذیرش مدارک متقاضیان کار در آلمان ذکر کرد و گفت: این پروژه به صورت آزمایشی در ایران به مدت سه سال اجرا خواهد شد.

** نیاز آلمان به نیروی کار خارجی در ۱۹۳ شغل
ساناز برادران «مدیر پروژه ارزشیابی مدارک» نیز در این نشست گفت: بر اساس آخرین مطالعات انجام شده، آلمان در ۱۹۳ شغل در بخش های مختلف نیاز به نیروی کار خارجی دارد.
وی در پاسخ به این پرسش که «با جذب جمعیت زیادی به عنوان پناهنده در سال های اخیر، آیا آلمان هنوز کمبود نیروی کار دارد؟» گفت: بیشتر این پناهجویان تحصیلات دانشگاهی ندارند و فقط ۲۰ درصد پناهجویان دارای مدارک مهارتی هستند؛ بنابراین هنوز نیازِ نیروی کار آلمان تامین نشده است.
برادران اضافه کرد: اتاق بازرگانی ایران و آلمان در این پروژه، خدمات مشاوره ای به متقاضیان ارایه می کند، اطلاعات حوزه های کاری را ارایه خواهد کرد و علاوه بر همراهی متقاضیان در روند ارزشیابی مدارک، آنها را در زمان درخواست پشتیبانی خواهد کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.