ایجاد «پیام رسان ملی» مورد حمایت جدی است/دعوت از علاقه مندان برای طراحی پیام رسان



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، «امیرحسین دوایی مرکزی» سه شنبه شب در جلسه دیدار اعضای کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با «محمود واعظی» وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات در محل این وزارتخانه گفت: افراد توانمند، علاقه مند و نوآور اگر دارای ایده ای هستند که می تواند منجر به ایجاد پیام رسان داخلی شود ایده خود را برای برخوداری از حمایت های ویژه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارایه دهند.
وی حمایت مالی از طرح های نوآورانه فناوری و ارتباطات را از وظایف معاونت نوآوری و فناوری دانست و افزود: اختصاص وام وجوه اداره شده، یکی از ابزارهای این حمایت هاست.
مبالغی از محل منابع داخلی شرکت های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با عنوان وجوه اداره شده برای ارتقا و توسعه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و تولید برنامه های نرم افزاری و ایجاد زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی در زمینه آی.سی.تی(ICT) تخصیص داده شده است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چارچوب ضوابط و مقررات موجود و برای حمایت از پروژه ها و طرح های توسعه ای اشتغال آفرین و یا صادرات کالا و خدمات بخش های خصوصی و تعاونی غیردولتی، از محل این منابع تسهیلاتی را به شرکت های واجد شرایط اعطا می کند.
معاون فناوری و نو آوری، وجوه اداره شده برای حمایت از طرح های آی سی تی را یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: به شرکت های بزرگ و حرفه ای در این بخش تا سقف ۳۰ میلیارد ریال و افراد حقیقی و حقوقی که در زمینه ای تولید برنامه های کاربردی تلفن همراه فعالیت می کنند تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال به صورت قرض الحسنه پرداخت می شود.
دوایی ادامه داد: تاکنون ۴۴۷ درخواست طراحی برنامه های کاربردی تلفن همراه از استان ها رسیده که بیش از ۶۳۰ میلیون ریال برای پرداخت به آنها مصوب شده است.
معاون وزیر ارتباطات به برنامه های درازمدت معاونت فناوری و نو آوری اشاره و یکی از آنها را ایجاد پارک فناوری فاوا(فناوری اطلاعات و ارتباطات) عنوان کرد و گفت: پارک فناوری به عنوان بستر حمایت مالی و فناوری برای توسعه شرکت های ایرانی در بخش آی.سی.تی است.
وی، تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پیام به درگاه ورود سرمایه و فناوری به کشور را یکی دیگر از برنامه های درازمدت و زیربنایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد.
دوایی افزود: برای شرکت های زایشی دانشگاه، یک میلیارد ریال به صورت قرض الحسنه در نظر گرفته شده که در ۲ ماه گذشته ۱۰۳ طرح از این شرکت ها دریافت شده است.
معاون فناوری و نو آوری وزارت ارتباطات، ساخت پارک فناوری اطلاعات در کرج را یکی از برنامه های این معاونت اعلام کرد و گفت: زمین این پروژه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطاعات خریداری شده و کارهای مقدماتی آن در حال انجام است.
دوایی به بخش اینترنت اشیاء نیز اشاره کرد و افزود: اینترنت اشیا موضوع مورد نظر اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) است و اثرگذاری پیش بینی شده آن در جهان بین سه هزار تا ۱۰ هزار میلیارد دلار در ۱۰سال آینده است که اگر در این زمینه از دنیا عقب بمانیم جبران ناپذیر خواهد بود.
به گزارش ایرنا، دیشب اعضای کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور یافته و در جریان گزارش های این وزارتخانه قرار گرفتند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰