0 نظر
234 بازدید

انصارالله یمن مناطق جنوبی عربستان را با راکت های گراد هدف قرارداد

double-quot

 

تهران – جارپرس -جنبش انصارالله یمن اعلام کرد نیروهای این جنبش روز یکشنبه چهار اردوگاه و سایت نظامی عربستان در منطقه نجران و جازان از جمله اردوگاه السویله را به وسیله راکت های گراد در هم کوبیدند.

کد خبر : 10209
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 تیر 1394 - 4:33
انصارالله یمن مناطق جنوبی عربستان را با راکت های گراد هدف قرارداد

 

به گزارش جارپرس به نقل از شبکه المسیره یمن، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن یکشنبه شب به وسیله راکت های گراد اردوگاه نظامی السویله و سایت های نظامی قرن خباش و نهوقه را در نجران واقع در جنوب عربستان هدف قرار دادند.

المسیره می افزاید: پس از هدف قرار گرفتن این اردوگاه ها و سایت های نظامی، بالگردهای عربستانی شروع به پرواز در این منطقه کردند.

بنا بر اعلام المسیره، نیروهای یمنی همچنین سایت نظامی المعاین را در جازان واقع در جنوب عربستان هدف قرار دادند و پس از آن آمبولانس های عربستانی عازم این محل شدند.

عربستان همراه با چند کشور عربی دیگر از ششم فروردین امسال به منظور بازگرداندن عبدربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی یمن به قدرت، دست به تجاوز نظامی به یمن زده و طی این مدت هزاران غیر نظامی بی دفاع را کشته یا زخمی کرده است.

عربستان همچنین با هدف قرار دادن زیر ساخت های این کشور عربی بسیار فقیر باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم یمن شده است.

کارشناسان اعتقاد دارند که عربستان در این جنگ نابرابر به هیچ یک از اهداف خود نرسیده و در حال حاضر در پی یافتن راهی برای برون رفت از این گرداب هولناک است که با بی تدبیری اشخاص خام و بی تجریه در آن گرفتار شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.