منطقه ۱۳ کثیف ترین و نا امن ترین منطقه تهران
به نظر می رسد که کثیف ترین و ناامن ترین منطقه در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران ، منطقه ۱۳ در حوالی میدان امام حسین (ع) باشد چرا که این آشفتگی ها در خیابان های صفای شرقی، اقبال لاهوری و شهید منتظری مخصوصا کوچه مرتجائی (شهرستانی) بیشتر مشهود است بطوریکه سد معبرها ، تردد غیرقانونی اتومبیل ها ، تجمع معتادین و نمایشگاه های اتومبیل با ایجاد درگیری های خیابانی ارازل و اوباش در مسیر خیابان تنگ شهید منتظری با الفاظ رکیکه، خاطره کوه طور و هیاهوی جمعیت گوساله پرستان را در اذهان تداعی می کند!
از شاهکارهای دیگر این منطقه می توان به رژه موش ها و انبوه زباله در داخل جوی ها ، درختان بریده در حاشیه خیابان ها و عدم نظارت بر بازار میوه و تره بار خیابان مرتجائی اشاره کرد. همچنین آسفالت کثیف به همراه بویی مشمئز کننده اغلب ساکنین را روانه بیمارستان کرده است.
آقای قالیباف! در انتخاب شهردار برای حساس ترین منطقه تهران حساسیت خاصی قائل شوید! این منطقه نیازمند یک مدیر آموزش دیده، طراح و فارغ التحصیل از رشته مرتبط، توانمند و شایسته است که این مهم در سوابق تحصیلی و کاری شهردار منطقه ۱۳ با مدرک «کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی» مشاهده نمی شود. از سوی دیگر سوابق کاری این شهردار نیز تا حد زیادی با صلاحیت برای مدیریت بر یکی از مناطق شهری تهران فاصله دارد: « مدیر اجرایی جهاد دانشگاهی واحد تهران؛ معاون سازمان قرآن دانشجویان کشور؛ مؤسس خبرگزاری قرآن کشور؛ مشاور معاونت امور مناطق در امور شورایاری ها ؛ رئیس دبیرخانه ستاد مشارکت های اجتماعی در محلات شهر تهران (مدیریت محله) » !!
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰