0 نظر
235 بازدید

سردار باقرزاده: پیکر شهدای تازه تفحص شده روز عرفه تشییع می شوند

double-quot
آبادان – جارپرس – فرمانده کمیته جست و جوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: پیکر ۶۶ شهید تازه تفحص شده روز عرفه امسال در سراسر کشور تشییع می شوند.

کد خبر : 16276
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 شهریور 1395 - 10:32
سردار باقرزاده: پیکر شهدای تازه تفحص شده روز عرفه تشییع می شوند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا سردار سیدمحمد باقرزاده دوشنبه در حاشیه تشییع شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس در جمع خبرنگاران در آبادان، افزود: پیکر این شهیدان که مربوط به عملیات کربلای ۴ است، برای شناسایی و انجام آزمایش D.N.A به تهران منتقل شده و شهدای شناسایی شده تحویل خانواده ها شده و شهیدان گمنام نیز در برنامه ویژه ای در محل های پیش بینی شده در کشور خاکسپاری می شوند.
معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان نیز در این آیین با تاکید بر لزوم پاسداشت رشادت های شهدای گرانقدر و زنده نگه داشتن نام یاد آنان، گفت: فرهنگ و آرمان های سال های حماسه و یاد و نام شهدا باید در جامعه زنده و بین نسل جوان نهادینه شود.
عزیزاله شهبازی اظهارکرد: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده های معزز آنان هستند و می دانند اگر این رشادت و جانفشانی نبود، کشور و انقلاب حفظ نمی شد.
پیکر ۶۶ شهید دوران دفاع مقدس که در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب عراق کشف شده، روز دوشنبه از طریق آبراه دریایی اروندرود وارد میهن اسلامی شد.
آیین وداع با این شهدای گرانقدر، هشتم شهریور پس از اقامه نماز مغرب و عشا در مصلای آبادان برگزار شده و دعای توسل نیز نهم شهریور پس از نماز مغرب و عشا در کنار پیکرهای مطهر شهدا در معراج شهدای پادگان شهید محمودوند اهواز قرائت می شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.