پروپاگاندای رسانه ای علیه عملیات آزادی حلب محتمل ترین سناریوی روزهای آینده



سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای غربی براساس استانداردهای دوگانه و حمایت از تروریست های خوب در مقابل ایجاد داعش و سیل تروریست های تکفیری چند ملیتی سکوت کردند.
وی ادامه داد: سرنوشت جنگ سوریه با سرنوشت حلب گره خورده است و حامیان معارضین سوری و گروه های تروریستی از آزادی قریب الوقوع حلب به شدت واهمه دارند.
نماینده مردم ورامین در مجلس ضمن ابراز تاسف از اینکه مدعیان جامعه جهانی در مقابل کشتار مردم عراق و سوریه سکوت کردند، عنوان داشت: اما آن ها مدام دنبال بهانه تراشی با عناوین ساختگی استفاده از بمب شیمیایی و نظایر آن بوده اند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: آنها که در مقابل کشتار مردم سوریه سکوت کرده بودند، لب به سخن گشوده اند. هجمه روانی با توسل به پروپاگاندای رسانه ای علیه ارتش سوریه و ائتلاف متحدین دمشق محتمل ترین سناریو ظرف روزهای آینده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰