ذوالنور: خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا موجب ایجاد روابط منفرد ما با اروپا می شود



مجتبی ذوالنور در گفتگو با خبرنگار پارلمانی جارپرس تبعات اقتصادی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا برای کشور ما را نه مثبت و نه منفی ارزیابی کرد و در همین خصوص گفت: ما با انگلیس و اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی پیوند و در هم تنیدگی نداریم و این ما هستیم که می توانیم این موضوع را به یک فرصت یا تهدید تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: این امر به درس گرفتن یا نگرفتن سران حاکم بر انگیس از این حادثه و تجدیدنظر آن ها در تعاملشان با جمهوری اسلامی بستگی دارد؛ اگر آن ها تجدیدنظر کنند و ما از فرصت استفاده نکنیم، اتفاق خاصی نخواهد افتاد، اگر ما بخواهیم از این فرصت استفاده کنیم اما از سوی آن ها زمینه فراهم نباشد باز هم اتفاق خاصی نمی افتد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تاکید بر اینکه در مجموع خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به نفع ما محسوب می شود، توضیح داد: اتحادیه اروپا یک تشکل یکپارچه بود و امریکایی ها بر روی آن تسلط داشتند به این مفهوم که انگلستان مهم ترین مهره امریکا در اتحادیه اروپا بود که نقش ژاندارم را برای امریکا در این اتحادیه اجرا و پیاده می کرد، لذا چون دنباله رو و مقلد محض امریکا بود همه اعمال سیاست های اتحادیه اروپا به ضرر ما تمام می شد.
وی تصریح کرد: این اتفاقی که افتاده متزلزل شدن اروپا در دنباله روی از امریکا را تسریع کرده که این فضا به سود ما تمام خواهد شد و زمینه آنکه ما بتوانیم بطور منفرد با کشورهای اروپایی روابط بهتری داشته باشیم را فراهم می کند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استعفای «دیوید کامرون» نخست وزیر بریتانیا و بر سر کار آمدن «ترزا می» به خبرنگار جارپرس گفت: این تغییر جدی نیست چون آن ها سر و ته یک کرباس هستند. اصول، منافع ملی و خط قرمزها شان مشترک است و در استراتژی، راهبرد و اهداف ثابت هستند، اما ممکن است تاکتیک و شیوه آن ها متفاوت باشد که خیلی برای ما تفاوتی ندارد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰