ششم تیر در آینه تاریخ معاصر ایران
مهم ترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:
۶ تیر ۱۳۶۰
آیت الله سیدعلی خامنه ای رییس جمهوری در مسجد ابوذر تهران به وسیله گروهک منافقین مورد سوءقصد قرار گرفتند و مجروح شدند. این حادثه روز پیش از رویداد هفتم تیر به وقوع پیوست.
۶ تیر ۱۳۴۱
آیت الله سید محسن حکیم به دنبال سخنان حسن ارسنجانی وزیر کشاورزی دولت امینی مبنی بر موافقت علما و مراجع با یکپارچگی سرزمینی در نامه ای به مردم ایران، این موضع را تکذیب کرد و انجام اصلاحات ارضی را غصب املاک مردم دانست و از مومنان و روحانیان خواست تا مخالفت خود را با این امر به همگان ابلاغ کنند.
۶ تیر ۱۳۴۰
بهرهبرداری از لوله نفتی شهر ری به شاهرود آغاز شد.
۶ تیر ۱۳۳۸
قانون تشکیل دانشکده افسری به تصویب رسید و نام آموزشگاه عالی شهربانی به دانشکده پلیس تبدیل شد. دوره دانشکده مزبور سه سال و فارغ التحصیلان آن مدرک کارشناسی خواهند داشت.
۶ تیر ۱۳۲۹
علی منصور نخست وزیر وقت، پس از استعفا به مقام سفیر کبیر ایران در ایتالیا انتخاب شد و پس از ۲ سال به عنوان سفیر به ترکیه رفت.
۶ تیر ۱۳۰۸
عهدنامه ایران با سوئد و بلژیک تصویب شد.
۶ تیر ۱۳۰۳
چند مهندس آلمانی متخصص تلفن برای تکمیل لوازم و اداره کردن تلفنخانه ای در تهران، به ایران آمدند.
۶ تیر ۱۳۰۰
آرمیتاژ اسمیت رایزن مالی انگلیس در ایران گفت: لازم است که احساس نارضایتی گسترده علیه هر چیز انگلیسی در حال حاضر درک شود، قرارداد ایران و انگلیس همه افرادی را که عقاید آزادی خواهانه داشتند، منزجر کرد و دولت پیشین که مردم آن را پرورده انگلیسی ها می پنداشتند، همه محافظه کاران را به خشم آورده است.
۶ تیر ۱۲۸۷
مردم تبریز به رهبری ستارخان و باقرخان علیه استبداد محمدعلی شاه قاجار قیام کردند. در این قیام، مردم در برابر قشون بزرگ محمدعلی شاه قاجار به مدت ۱۱ ماه مقاومت کردند و مانع ورود نیروهای دولتی به شهر شدند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰