0 نظر
727 بازدید

رفع تصرف از ۳۷ هزار و ۲۹۷هکتار زمین/ شکایت ۱۹۶ خانواده شهدا و مصدومان فاجعه منا از عربستان

double-quot

تهران -جارپرس -سخنگوی قوه قضاییه گفت: در سال ۹۴ حدود ۱۹ هزار و ۹۹۰ پرونده در خصوص تصرف اراضی به صورت غیرمجاز در استان های مختلف منجر به حکم و صدور رای نهایی شد که در این زمینه ۳۷ هزار و ۲۹۷ هکتار از اراضی رفع تصرف شد.

کد خبر : 14536
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 اردیبهشت 1395 - 6:51
رفع تصرف از ۳۷ هزار و ۲۹۷هکتار زمین/ شکایت ۱۹۶ خانواده شهدا و مصدومان فاجعه منا از عربستان

 

 

به گزارش جارپرس حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای روز یکشنبه در نود و پنجمین نشست خبری خود افزود: این میزان اراضی غیرمجاز تصرف شده بود، به دولت مسترد و رفع تصرف شد که رقم آن قابل توجه است.
وی اظهار داشت: اگر قیمت این ۳۷ هزار هکتار زمین را برآورد کنند یک عدد بسیار قابل توجهی است که با کمک دستگاه قضایی این میزان اراضی رفع تصرف شد.
وی همچنین در خصوص برخی روستاهایی که در استان زنجان مورد تصرفات غیرمجاز قرار گرفته بود گفت: تعدادی از این ساخت و سازها در دو روستا تخریب شده و تعدادی از ساختمان های غیرمجاز حکم تخریب برای آن ها شده است و از طریق جهاد کشاورزی هشدا ر داده شده که اگر عراضی به صورت غیرمجاز تصرف کنند بدون اغماض تخریب می شود.

** ۱۹۶ شکایت خانواده های شهدا و مصدومان فاجعه منا از عربستان
معاون اول قضاییه در خصوص شکایت خانواده های شهدا و مصدومان فاجعه منا از عربستان نیز گفت: از مجموع ۴۶۲ نفر از کسانی که در فاجعه منا با کوتاهی و قصور عربستان مظلومانه به شهادت رسیدند، ۱۸۵ نفر از خانواده شهدا و یازده نفر از کسانی که مصدوم شدند شکایت کرده اند.
وی تصریح کرد: ما بقی تاکنون شکایتی در این زمینه تقدیم قوه قضاییه نکرده اند، اما موضوع شکایت شاکیان از عربستان در دادسرا در حال رسیدگی است و منجر به حکمی نشده است.

** انهدام یک موسسه به ظاهر حقوقی در تهران و دستگیری هشت نفر در ارتباط با آن
محسنی اژه ای همچنین از مردم و رسانه ها خواست که مراقب افراد سودجو، دلال و متخلف که از مردم پول می گیرند بعنوان اینکه در پرونده قضایی آن ها نفوذ کنند، باشند و افزود: این افراد اصلا تاثیری در رسیدگی پرونده های قضایی مردم ندارند و فقط پول آنها از دستشان می رود.
وی تصریح کرد: با تلاش دستگاه نظارتی قوه قضاییه که از سال ۹۳ و ۹۴ فعالیت خود را تشدید کرده، یک باند در فروردین ۹۵ منهدم شد که این باند یک موسسه حقوقی در تهران در قالب چند شعبه و در یکی از شهرهای نزدیک تهران نیز شعبه ای داشته است.
محسنی اژه ای تصریح کرد: این موسسه حقوقی چند دلال و چند وکیل را به کار گرفته بود تا با بعضی از افراد داخل قوه قضاییه ارتباط برقرار کنند و به نام افراد مختلف از مردم پول می گرفتند.
سخنگوی دستگاه قضا افزود: این گونه فعالیت ها موجب بدبینی و سردرگمی مردم می شود که به همین منظور هشت نفر در این رابطه در تهران دستگیر شده، البته پرونده همچنان ادامه دارد و ممکن است افرادی دیگری نیز دستگیر شوند.
محسنی اژه ای در ادامه به امروز – پنجم اردبهشت ماه – سالروز یکی از شکست های آمریکا در مقابل جندالله اشاره کرد و گفت: شیطان بزرگ آمریکا با تکیه بر قدرت نظامی و اطلاعاتی خودش اول انقلاب که هنوز جمهوری اسلامی ایران به طور کامل همه ارکانش استقرار نیافته بود، تلاش کرد که یک اقدام غافلگیرانه در ایران داشته باشد.
وی ادامه داد: اما خداوند ریگ ها را مامور مبارزه با بالگرد و نیروهای نظامی آمریکا کرد و همه آن ها در خشم الهی سوختند، این روز شبیه به معجزه بود و امیدوارم عبرتی برای همه ظالمان و مستکبران باشد.

** پرونده شاکیان وضعیت بورسیه ها دردیوان عدالت اداری بررسی می شود
محسنی اژه ای همچنین در پاسخ به سوالی درباره پرونده شاکیان وضعیت بورسیه ها گفت: در این باره ریاست قوه قضاییه از مقام معظم رهبری اجازه خواستند همانند احکامی که در دادگاه صادر می شود، راه چاره ای برای این موضوع بیاندیشد، رهبر اجازه دادند و بهمین منظور ریاست قوه قضاییه از وزارت علوم خواست کسانی که شاکی از وضعیت بورسیه هستند به ما معرفی شوند، تعدادی شاکی بودند و پرونده در دیوان عدالت اداری بررسی می شود.

** هشتصد هزار از حساب های مردم در پرونده ثامن الحجج تعیین تکلیف شده است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده ثامن الحجج با هماهنگی دستگاه های ذیربط از جمله بانک مرکزی، دادستان تهران و وزارت اطلاعات هشتصد هزار از حساب های مردم تعیین تکلیف شد.
وی افزود: در این بانک دو میلیون و ۴۰۰ هزار سپرده گذار داریم که جمعا مبلغ هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان به سپرده گذاران پرداخت شده است.

** کسانی که به خارج از کشور اطلاعات می دادند محاکمه و برای چهار نفر از آنها حکم صادر شد
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت بازداشتی های عوامل رسانه ای چه شد؟ ادامه داد: در مورد چند نفری که در ارتباط با دادن اطلاعات به خارج از کشور و اخذ وجه اقدام کرده بودند با حضور وکیل محاکمه شدند و برای چهار نفر از پنج نفر حکم صادر شده ولی هنوز ابلاغ نشده است.
وی در مورد پرونده سیگار مالبورو نیز گفت: کیفرخواست این پرونده برای هشت نفر صادره شد که دادگاه برای این پرونده نقصی گرفته و در دادسرا در مرحله رفع نقص است.
سخنگوی قوه قضاییه همچنین در مورد کشف یک باند ارتشاء در سازمان امور مالیاتی و گزارش آن توسط نهادهای اطلاعاتی به دادستان گفت: از این باند هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان فاکتور صوری کشف شده است.

** پرونده ۴۳۳ تخلف انتخاباتی تعیین تکلیف قطعی شده است
اژه ای گفت: در انتخابات گذشته تعداد ۹۴۳ پرونده در کل دادگستری های سراسر کشور تشکیل شد که البته پس از رسیدگی معلوم شد این پرونده ها جرم نیست و تنها تخلفی در آن صورت گرفته که برخی از آنها مربوط به نزاع میان طرفداران نامزدها بوده است.
وی افزود: ۴۳۳ مورد از این پرونده ها تعیین تکلیف قطعی شده اند و بقیه در حال رسیدگی در دادسرا یا دادگاه ها می باشند.

** اقدامات پیشگیرانه پلیس درباره مسائل خلاف عفت مطابق با اصل هشتم قانون اساسی است
سخنگوی قوه قضاییه در مورد اقدامات پیشگیرانه و برخورد با مسائل خلاف عفت عمومی توسط نیروی انتظامی گفت: در این مورد مسائل مختلفی توسط رسانه ها مطرح شده است.
وی افزود: اصلی در قانون اساسی (اصل هشتم) درباره امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که متاسفنه برای آن قانون مستقلی نوشته نشده بود.
محسنی اژه ای ادامه داد: قانونی در این رابطه تصویب و ابلاغ شد و براساس این قانون همه حکومت و آحاد مردم وظیفه ای دارند.
وی ادامه داد: در این قانونن برای کسانی که مرتکب منکر می شوند و هم برای آمران به معروف وظایفی تعیین شده است.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در این قانون تکالیفی برای قوه مجریه و قضاییه صادر شده که دولت، قوه قضاییه و آحاد مردم وظیفه دارند به این قانون عمل کنند.
وی گفت: در ماده ۴ این قانون امر به معروف قلبی، زبانی و نوشتاری هم وظیفه آحاد جامعه و هم وظیفه دولت است اما مرتبه عملی تنها برعهده دولت است.

** وظیفه همه ما باید حمایت از نیروی انتظامی در اقدام پیشگیرانه از این جرم مشکوک ناهنجاری باشد
اژه ای گفت: سوال مردم و رسانه ها باید اینگونه باشد که اگر دولت و دستگاه های اجرایی به وظیفه خود در قبال این قانون عمل نکردند از آنها پاسخ بخواهند.
وی تاکید کرد: اصل برخورد با متجاهرین به فساد و فحشا و کسانی که برخلاف قانون در رابطه با رفتار و پوشش و ناهنجاری های اجتماعی تظاهر می کنند دستگاه انتظامی وظیفه دارد با این جرم مشکوک برخورد و وظیفه همه ما هم باید حمایت باشد.

** آزادی شکنجه گر خانواده مشهدی صحت ندارد
محسنی اژه ای در پاسخ به سوال ایرنا که آیا پرونده ای برای خانواده اعظم و دو دخترش در مشهد که توسط شوهرش شکنجه شده اند تشکیل شده و آیا این مرد با ۲۰ میلیون تومان وثیقه آزاد شده است یا نه گفت: برای این موضوع پرونده ای تشکیل شده و بازداشت است و این خبر که شوهرش با ۲۰ میلیون تومان وثیقه آزاد شده است صحت ندارد.

** پلیس در عنوان گشت نامحسوس خوش سلیقگی نکرده اسات
معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری که چرا گشت نامحسوس پلیس وجود دارد و آیا شائبه ای برای سوءاستفاده وجود دارد یا نه گفت: در رابطه با اینکه چرا این عنوان را مطرح کرده خوش سلیقگی نکرده است اما روشی را که اتخاذ کرده اند جهت برخورد با فسادهای ظاهری و جرائم مشهود است.
وی تصریح کرد: اما اینکه روش و سلیقه شان درست یا نه من وارد نمی شود اما کارشان نسبت به برخورد با جرائم درست است، باید پلیس مراقب باشد کسی از این بابت سوءاستفاده نکند که قطعا مراقب هستند و ما هم تذکر می دهیم که مواظبت کنند تا کسی مرتکب خلاف نشود.

** جزئیات پرونده ستایش
محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره جزئیات پرونده ستایش دختر ۶ ساله افغانی که به قتل رسیده است گفت: وقوع جنایت یک بحث مهم است و به طور طبیعی همه از این جنایت متاثر شدیم و یک جنایت بزرگ است اینکه یک بچه ۶ ساله ، دختر و غریبه است ، اینها مضاعف و شدت تالم می کند.
معاون اول قوه قضائیه گفت: این جرمی که اتفاق افتاد دستگاه های مختلف ، حکومت و مردم همه واکنش نشان دادند و همه با احساس تمام وارد شدند و آنهایی که لازم بود وارد شوند در مراسم عزاداری شرکت کرده و تسلی دادند.
سخنگوی دستگاه قضائی ادامه داد: دستگاه های مسوول در اولین زمان وارد شده و با حساسیت بالا به طور فوق العاده پرونده را گشودند و با جدیت تمام آن را دنبال می کنند و در این موضوع نگفتند که فرد مقتول تبعه کجاست و در اولین زمان ممکن همه دستگاه های ذیربط مسوولانه ، فوق العاده و خارج از ضوابط دست و پا گیر وارد شدند.
وی درخصوص فرد قاتل نیز گفت: این فرد نابالغ نیست و بالغ است حدود ۱۶ سال و چند ماه دارد اما زیر ۱۸ سال است، وی با دادگاه می رود تا پرونده اش رسیدگی شود اما باید منتظر ماند که چه نتیجه ای حاصل خواهد شد.
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: اگر فردا همین جوان زیر ۱۸ سال مجازات شد مدعیانی که امروز می گویند چرا مجازات نمی کنید فریادشان بلند می شود که کجا نشسته اید که حقوق بشر در ایران نقض شد و فرد زیر ۱۸ سال به مجازات رسید.
وی در ادامه اظهار داشت: گاهی وقت ها بیان جزئیات در یک جنایت به نفع خانواده صدمه دیده نیست، این خانواده مقتول قلبشان جریحه دار است و دختر ۶ ساله ای به این ترتیب کشته شده است.
محسنی اژه ای افزود: پرونده قضائیه آن در حال دنبال است اما اینکه از شبکه های اجتماعی جزئیات واقعه بیان شود نه تنها به نفع خانواده صدمه دیده نیست بلکه به ضررش است.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: این پرونده با تمام شدت دنبال می شود و نظریاتی از پزشکی قانونی درخواست شده و بعد از نظر این سازمان نسبت به قاتل و مقتول، پرونده به دادگاه ارسال می شود و دادگاه تصمیم می گیرد.

** من ناامید ناامیدم از استکبار
محسنی اژه ای در ادامه درخصوص آخرین وضعیت پرونده خاوری گفت: هنوز این فرد غیابی محاکمه نشده اما من ناامید ناامیدم از استکبار.
وی تصریح کرد: کسانی که مدعی مبارزه با فساد و تروریسم هستند دروغ می گویند اگر حرفشان راست بود ما چند نفر فراری با اتهام پولشویی، مالی و اختلاس داریم، اما چه بهانه ای دارند که آنها را نشان نمی دهند، افراد شناسایی شده اما به هیچ وجه حاضر به تحویل نیستند.
وی خاطر نشان کرد: یک روزنه ای پیدا شده اما هنوز محاکمه غیابی انجام نشده البته بعید می دانم برگردند که امیدوارم دادگاه پیشنهاد محاکمه غیابی ما را بپذیرد.
محسنی اژه ای درخصوص اینکه ۵۱ درصد از سهام بابک زنجانی توسط فردی به نام (ق.ت) فروخته شده است گفت: بابک زنجانی وکیل دارد اموالش شناسایی و توقیف شده و مواردی که اختیار اموالش به شرکت نفت داده شده این شرکت براساس اختیاراتش اقدام می کند و من مطلع نیستم که بخشی از اموالش فروخته شده است.

** متهم جاسوسی در خارج از زندان در حال مداوا است
محسنی اژه ای درخصوص یک متهم به نام (ا.پ) دانشجوی دکترای فیزیک اتمی که پنج سال قبل به ایران می آید و به اتهام جاسوسی ۱۰ سال حبس برایش در نظر گرفته شده است در پاسخ به سوال خبرنگاری افزود: وی به جرم جاسوسی برای بیگانه محاکمه شده و محکوم به ۱۰ سال حبس است، جرم جاسوسی برای بیگانه ، مجازاتی بالاتر از این دارد اما وی ۱۰ سال محکوم شده است.
اژه ای ادامه داد: اگر یک فردی به کشور و مردم خودش خیانت کند و در سطحی باشد که خیانت تاثیر بیشتری برای کشور خودش دارد مورد مجازات قرار می گیرد، در این زمینه اصل جرم وی رسیدگی شده و حکم قطعی است
وی در پاسخ به این سوال که وی بیمار است و نیاز به درمان دارد ادامه داد: افرادی که در زندان هستند اگر امکان معالجه آنها در زندان وجود داشته باشد معالجه شان ادامه می یابد اما اگر داخل زندان امکانات بهداری زندان جوابگو نباشد به بیمارستان های بیرون از زندان منتقل می شوند و اکنون این فرد نیز در یکی از بیمارستان ها در حال درمان است.
وی خاطرنشان کرد: اگر مسوولانی همچون پزشکی قانونی نیز نظر بدهند که حضور یک زندانی به طور مطلق ممکن است باعث تشدید بیماری اش شود، سازمان زندان ها و دادیار زندان تسهیلاتی را برای او فراهم می کنند.

** حکمی برای بقایی صادر نشده است
معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگاری که چند ماه از آزادی بقائی می گذرد اما هنوز اتهاماتش مشخص نیست گفت: اینکه می گویند اتهام جاسوسی به وی داده اند اینگونه نیست اتهام جاسوسی به وی تفهیم نشده و بخشی از اتهاماتش مالی است اما چون پرونده هنوز به دادگاه نرفته، حکمی صادر نشده و ما از نظر قانونی مجاز به اعلام جزئیات پرونده نیستیم.
ا همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که آیا پرونده ای برای فساد آقازاده ها تشکیل شده است، گفت: کار آقازاده ها مربوط به دولت نیست و پرونده های آنها در حال رسیدگی است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که حضور مجریان شبکه های بهائی در جشنواره بین المللی فیلم فجر مشاهده شده است گفت: ما در خصوص شبکه های ماهواره ای و اجتماعی کسانی را که فساد را ترویج می کنند سیستم های اطلاعاتی نظیر پلیس فتا، اینها را رصد می کنند و اگر در مرحله اولیه ای تذکر داده شد و متنبه نشدند و به کار خودشان ادامه دهند این افراد شناسایی و دستگیر می شوند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که تیم در دولت قبل بودند که بابک زنجانی و مرتضوی را حمایت می کنند نیز گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم و باید از فردی که این موضوع را مطرح کرده است سوال کنید.
محسنی اژه ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده شکایت دادگستری سیستان از مولاوردی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وی یک بار رسما احضار شده و تحقیقات از وی شده و خبرنگاری که به نقلش مطلبی را نوشته گفته اینگونه نبوده است.
وی همچنین درخصوص پرونده تحت عنوان جریان نفوذ فعالان رسانه ای گفت: چهار نفر برایشان حکم صادر شده و در دادگاه بدوی است.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی که برنامه قوه قضائیه در خصوص اینکه محمود احمدی نژاد نامزدی ریاست جمهوری آینده را خواهد داشت و اینکه پرونده اش در قوه قضائیه باز است، چیست گفت: پرونده در مسیری است و چیز جدیدی اتفاق نیفتاده و تشخیص صلاحیت نامزدها الزاما به داشتن و یا نداشتن پرونده و محکوم و محکوم نشدن آنها نیست، شورای نگهبان باید صلاحیت افراد را احراز کند، ممکن است کسی پرونده ای نداشته باشد اما صلاحیتش احراز نشود، البته قوه قضائیه کار خودش را انجام می دهد.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.