عملیات اجرایی آزادراه آبیک – چرمشهر آغاز شد



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا،هزینه تمام شده ساخت این آزادراه که قرار است توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا احداث شود ۲۴ هزار میلیارد ریال برآورد و زمان بهره برداری آن سال ۹۸ پیش بینی شده است.
این آزادراه دارای سه باند رفت و سه باند برگشت است که از آبیک آغاز شده و پس از گذر از چهار استان قزوین، البرز، تهران و مرکزی در محدوده مرکز آزادراه قم –گرمسار به آزادراه حرم تا حرم متصل می شود.
توسعه کریدور بین المللی آزادراهی شرق به غرب و کریدور بین المللی آزادراهی شمال به جنوب، تکمیل و تسهیل ارتباط آزادراه های غرب و جنوب شرق کلانشهر تهران و کاهش طول مسیر از جمله اهداف احداث این آزادراه در این منطقه است.
کاهش بار ترافیکی آزادراه های قزوین – کرج و کرج – تهران، کاهش زمان سفر و مصرف سوخت و آلاینده های زیست محیطی و افزایش ایمنی سفر با کاهش سوانح رانندگی از دیگر اهداف احداث این آزادراه اعلام شده است.
این آزادراه از آبیک شروع می شود و پس از حدود ۴۵ کیلومتر از مسیر اصلی اشتهارد – ماهدشت عبور کرده و با گذر از آزادراه تهران – ساوه و آزادراه تهران – قم در نهایت در ۱۵۸ کیلومتری به آزادراه قم – چرمشهر – گرمسار متصل می شود.
آزادراه آبیک – چرمشهر تکمیل آزادراه شماره ۲ است که از مرز بازرگان در غرب کشور شروع شده و در مرز سرخس در شرق کشور به انتها می رسد و با بهره برداری از آن سالانه ۷۰۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین و یک میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر در مصرف گازوییل و در مجموع ۲۳ هزار میلیارد ریال در مصرف سوخت صرفه جویی خواهد شد.
انتهای پیام /
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰