0 نظر
211 بازدید

مازندران رتبه نخست ارائه خدمات مخابراتی دیتا در ایام نوروز

double-quot
ساری – جارپرس – مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران گفت، این استان در هفته نخست سال جدید بالاترین میزان گذردهی دیتا را در سطح کشور به خود اختصاص داد.

کد خبر : 14169
تاریخ انتشار : شنبه 7 فروردین 1395 - 10:04
مازندران رتبه نخست ارائه خدمات مخابراتی دیتا در ایام نوروز

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا،سید محمدجواد موسوی میرکلایی مصرف دیتای این استان در این مدت را روزانه ۲۴ ترابایت و بالاترین میزان مصرف در کشور اعلام کرد.
وی با اشاره به ورود میلیونی مسافران نوروزی به مازندران و ترافیک بالای استفاده از تلفنهای همراه افزود: همراه اول(شرکت ارتباطات سیار ایران) در تعطیلات نوروز در نقاط پر رفت و آمد و شهرهای مسافرپذیر برنامه ریزی خاصی داشت و اقدامات ویژه ای برای تامین پوشش و کیفیت مطلوب ارتباطات در نظر گرفت.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران ادامه داد: در قالب این برنامه که از ۱۴ اسفند گذشته تا ۲۵ فروردین جاری ادامه دارد نیروهای متخصص با آمادگی کامل در جاده های پر رفت و آمد به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند تا خللی در ارتباطات همراه ایجاد نشود.
وی از جمله برنامه های مخابرات مازندران به دلیل ورود تعداد فراوان مسافر در ایام نوروز به این استان را نیز فعال کردن پنج سامانه متحرک(پرتابل) عنوان و بیان کرد: این سامانه ها در نقاط پرترافیک استقرار یافت تا سبب آسان سازی ارتباطات مخابراتی شود.
موسوی میرکلایی گفت: همچنین امسال فعالیت هشت سامانه ای که در سالهای گذشته به صورت متحرک در مناطق پرترافیک مازندران مستقر می شدند، دائمی شده است.
وی افزود: برای راه اندازی ۲۹۸ سامانه نسل سوم(third generation) هم در استان مازندران برنامه ریزی شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران همچنین با یادآوری کسب رتبه نخست کشوری این استان در سال ۹۴ بخاطر توسعه همراه اول ادامه داد: دستیابی به این رتبه در فاصله بسیار زیاد با استانی بود که رتبه دوم را از آن خود کرد.
وی مهمترین اقدامات انجام شده برای دستیابی به این رتبه را فعالتر کردن سایتهای همراه اول بر روی فیبر نوری، توسعه دیتا و نسل سوم برشمرد.
بر اساس آمارهای رسمی تاکنون دو میلیون و ۴۰۰ هزار شماره تلفن همراه در استان مازندران واگذار شد که ۷۵۰ هزار شماره دائمی و یک میلیون و ۶۵۰ هزار شماره اعتباری است.
ضریب نفوذ تلفن همراه در مازندران بالای ۷۵ درصد برآورد شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.