تنیس جام دیویس؛ ایران از کویت عقب افتاد

تهران – جارپرس -تیم ملی تنیس ایران در ادامه جدال با کویت در رقابت های جام دیویس در گروه دوم منطقه آسیا و اقیانوسیه از حریف خود عقب افتاد.

به گزارش چارپرس ازایرنا، در این دوره از مسابقه ها که در زمین های تنیس مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار می شود، تیم دونفره ایران متشکل از شاهین خالدان و انوشا شاهقلی شنبه شب در سه ست متوالی و با نتایج ضعیف ۶ بر صفر، ۶ بر یک و ۷ بر ۵ مغلوب تیم محمد قریب و عبدالله مقدس شد تا در مجموع با نتیجه دو بر یک از کویت عقب ماند.
در نخستین روز این رقابت ها که در بخش انفرادی برگزار شد، شاهین خالدان حریف خود را شکست داد اما محسن حسین زاده مغلوب تنیس باز کویتی شده بود.
در آخرین روز این پیکارها، عصر امروز محسن حسین زاده با عبدالله مقدس مسابقه می دهد و شاهین خالدان و محمد قریب به رقابت با یکدیگر می پردازند.
شاهین خالدان، انوشا شاهقلی، محسن حسین زاده و امید سوری ترکیب تیم ملی ایران و محمد قریب، عبدالله مقدس، العواضی عبدالرحمن ، عبدالحمید مبارک ترکیب تیم ملی کویت را تشکیل می دهند.
در پایان این مسابقه ها، تیم پیروز در گروه دوم منطقه آسیا و اقیانوسیه باقی می ماند و تیم بازنده به گروه سوم سقوط می کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰