0 نظر
204 بازدید

استفاده از صنعت هوانوردی برای استخراج نفت و گاز

double-quot

تهران – جارپرس -یک شرکت اسپانیایی با استفاده از صنعت هوانوردی موفق به طراحی روباتی شده است که در صنعت استخراج نفت وگاز کابرد فراوانی دارد.

کد خبر : 10509
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 تیر 1394 - 8:17
استفاده از صنعت هوانوردی برای استخراج نفت و گاز

به گزارش جارپرس ازایرنا به نقل از ساینس، این روبات Foxoris نام دارد و توسط شرکت اسپانیایی GMV طراحی شده است. این شرکت در این پروژه با سازمان فضایی اروپا (ESA) همکاری کرده است.

قرار بود این فناوری در نسل بعدی مریخ پیمای ExoMars استفاده شود؛ ولی محققان معتقدند علاوه بر مصارف فضایی، می توان از روبات در بستر زمین نیز استفاده کرد.

این روبات می تواند در مشاغل پر خطر مانند استخراج نفت و گاز، جایگزین قابل اعتمادی برای نیروی انسانی باشد.

قرار است این روبات در پروژه روباتیک شرکت توتال در سایت های تولید هیدروکربن مورد استفاده قرار گیرد. حضور انسان در این سایت به دلیل مواد شیمیایی و سمی و شرایط دشوار غیر ممکن است.

در ساخت این روبات از تجربه های منحصربفرد به کار رفته در مریخ پیمای ExoMars و پروتکل های ارتباطی Meteron استفاده شده است. روبات مجهز به سیستم ناوبری مستقل، حسگرهای گازی، میکروفون و دوربین های حرارتی است.

با استفاده از این روبات می توان نواحی نشت گاز و نفت را شناسایی کرد. در صورتیکه روبات با وضعیت غیرطبیعی مواجه شود، اپراتور را آگاه می کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.