پایان برداشت چای کوهی



به گزارش نشریه الکترونیکی جارپرس ، گل های چای کوهی به رنگ سفید یا زرد می باشند که در بالای ساقه بصورت مجتمع به چشم می خورد . این گل ها کمی معطر و دارای بوی مخصوص می باشد . میوه چای کوهی به شکل کپسول است . این گیاه در اول بهار جوانه می زند و مدت رشد آن تا نیمه اول خرداد می باشد . از نظر طب قدیم ایران این گیاه گرم و خنک است . ماده قرمز رنگی که در برگ های چای کوهی وجود دارد و با فشار دادن برگ ها از آن استخراج می شود برای التیام زخم ها و درمان سوختگی ها به کار می رود . ضد کرم معده و روده ، درمان کننده اسهال و اسهال خونی ، ضد درد دنبالچه ، درمان خونریزی مغزی ، برطرف کننده ضعف جنسی ، درمان کننده بیماری مننژیت ، درمان فلج ، از بین بردن سیاه سرفه ، درمان درد پشت و گردن و خشکی گردن ، درمان کم خونی و باز کننده اشتها و درمان بیخوابی و همچنین در درمان سرماخوردگی بسیار موثر است .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰