0 نظر
176 بازدید

تونس مرزهای زمینی خود با لیبی را می بندد

double-quot
تهران – جارپرس – دفتر ریاست جمهوری تونس اعلام کرد که مسئولان این کشور تصمیم گرفته اند بعد از حادثه تروریستی اخیر که منجر به کشته شدن ۱۳ نفر از نیروهای گارد ریاست جمهوری این کشور شد، مرزهای زمینی با لیبی را به مدت ۱۵ روز مسدود کنند.

کد خبر : 12606
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 5 آذر 1394 - 9:02
تونس مرزهای زمینی خود با لیبی را می بندد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از رویترز، دفتر ریاست جمهوری تونس با صدور بیانیه ای اعلام کرد: ‘الباجی قائد السبسی’ رئیس جمهور تونس، دستور داده است از روز چهارشنبه مرزهای این کشور با لیبی به مدت ۱۵ روز بسته شود.
مسئولان تونس معتقدند عاملان حادثه تروریسی روز سه شنبه تونس که گروهک تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت، از لیبی وارد این کشور شده اند.
در همین راستا، وزارت کشور تونس اعلام کرد: حمله به اتوبوس نیروهای گارد ریاست جمهوری با کمربند انفجاری شبیه به کمربندهای انفجاری که از لیبی وارد تونس شده است، انجام گرفت و مسئولان امنیتی چندی پیش کمربندهای مشابهی که از لیبی وارد تونس شده را کشف و ضبط کردند.
در بیانیه ریاست جمهوری تونس آمده است: بعد از نشست شورایعالی امنیت ملی به ریاست قائد السبسی، تصمیم گرفته شد ۶ هزار نیروی دیگر از ارتش و پلیس در مناطق مختلف مستقر شوند.
شورای امنیت ملی تونس همچنین اتخاذ تدابیر فوری در قبال تروریست هایی که از کانون های تنش در سوریه، لیبی و عراق باز می گردند را تصویب کرد.
مسئولان تونس می گویند حدود ۳ هزار نفر از شهروندان این کشور در کنار عناصر گروه های تروریستی در سوریه می جنگند.
گفتنی است روز سه شنبه در اثر انفجار بمب در مسیر اتوبوس حامل نیروهای گارد نظامی ریاست جمهوری تونس، ۱۳ نفر کشته و شماری نیز مجروح شدند.
رئیس جمهوری تونس در پی این اقدام تروریستی، سی روز در سراسر کشور حالت فوق العاده اعلام کرد و قوانین منع رفت و آمد در منطقه بزرگی از تونس وضع کرد.
همچنین در نشست فوق العاده که به ریاست ‘حبیب صید’ نخست وزیر این کشور برگزار شد، تدابیر امنیتی لازم از جمله آمادگی کامل نیروهای نظامی و استقرار واحدهای نظامی در مراکز حساس اتخاذ شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.