نخستین مرکز هوشمند کودکان و نوجوانان نابینا و کم بینا شهر تهران

تهران – جارپرس – شهردار منطقه ۱۲ تهران از افتتاح و راه اندازی نخستین مرکز هوشمند کودکان و نوجوانان نابینا و کم بینا شهر تهران در این منطقه خبر داد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ تهران ، مهندس عابد ملکی شهردار این منطقه گفت : نخستین مرکز هوشمند کودکان و نوجوانان

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ تهران ، مهندس عابد ملکی شهردار این منطقه گفت : نخستین مرکز هوشمند کودکان و نوجوانان نابینا و کم بینا شهر تهران ، به همت اداره سلامت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه و مشارکت خیرین ، با امکانات مدرن ، پیشرفته و هوشمند ، خدمات ویژه ی رایگان به کودکان و نوجوانان نابینا و کم بینا ارائه می دهد.
وی افزود : در این مرکز هوشمند با ایجاد کتابخانه ای مجهز ، کودکان با خط بریل به زبان فارسی و انگلیسی آشنا شده و مهارتهای زندگی را از طریق حس لامسه ، بویایی و بازیهای دسته جمعی آموزش می بینند.
شهردار منطقه ۱۲ همچنین از ایجاد اتاق نور و اسباب بازی های نورانی در این مرکز به منظور ایجاد حساسیت به نور در این کودکان و همچنین تقویت حس لامسه در آنان از طریق مجسمه های حیوانات و پرندگان آمپایه شده خبر داد.
گفتنی است مرکز هوشمند کودکان و نوجوانان نابینا و کم بینا شهرتهران در خیابان ظهیرالاسلام ، کوچه شهید جوادی در ناحیه ۱ منطقه ۱۲ واقع است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰