0 نظر
239 بازدید

هوای کرج برای گروه های حساس ناسالم شد

double-quot
کرج – جارپرس – اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز اعلام کرد که هوای شهرستان کرج در روز چهارشنبه برای گروه های حساس ناسالم است.
کد خبر : 17502
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آبان 1395 - 8:54
هوای کرج برای گروه های حساس ناسالم شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، وضعیت کیفی هوای کرج با شاخص بیش از ۱۱۰ برای گروه های حساس ناسالم اعلام شده است و هوای دیگر شهرستان های استان در شرایط سالم قرار دارد.
در شرایط هوایی ناسالم برای گروه های حساس، با توجه به احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس و همچنین تشدید بیماری های قلبی،ریوی توصیه می شود افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان البرز، براساس بررسی نقشه های پیش یابی هوا، عصر چهارشنبه وزش باد شدید و بارش برف در مناطق کوهستانی استان پیش بینی می شود و در صورت تحقق بارش ها هوای ناسالم نیز از شهر کرج خارج خواهد شد.
هواشناسی البرز اعلام کرد که از عصر امروز نیز بارش باران در نواحی مرکزی ، جنوبی و غربی استان شاهد خواهیم بود و پیش بینی می شود با توجه به بارش برف و کولاک در مسیرهای کوهستانی اختلال در رفت وآمد خودروها به وجود آید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.