تاکید بر مدیریت واحد بافت فرسوده در منطقه ۱۵ تهران

تهران – جارپرس – دکتر انجمنی شهردار منطقه ۱۵ تهران بر اجرای مدیریت واحد در بافت فرسوده با حمایت شورای اسلامی شهر تهران و سازمان نوسازی شهرداری تهران تاکید کرد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ تهران ، دکتر انجمنی در دومین جلسه مشترک نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری منطقه،
کد خبر : 4483
تاریخ انتشار :
پنجشنبه 2 مرداد 1393 - 8:56

تهران – جارپرس – دکتر انجمنی شهردار منطقه ۱۵ تهران بر اجرای مدیریت واحد در بافت فرسوده با حمایت شورای اسلامی شهر تهران و سازمان نوسازی شهرداری تهران تاکید کرد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵ تهران ، دکتر انجمنی در دومین جلسه مشترک نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری منطقه، سازمان نوسازی شهرداری تهران و شورایاران محلات دارای بافت فرسوده منطقه ۱۵ که در ساختمان شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، گفت: در صورت وجود برنامه مشخص و مدون که دارای اهداف مشخص، زمان معین و بودجه مناسبی باشد، این منطقه آمادگی کامل بر مدیریت یکپارچه بافت فرسوده را خواهد داشت.
وی تفویض اختیار سازمان نوسازی و بسیج منابع وامکانات و پتانسیلهای این سازمان را ضروری دانست و افزود: این همکاری و همدلی موجب همکاری و مشارکت مردمی با طرح ها خواهد بود که در نهایت رسیدن به اهداف را تسریع خواهد کرد.
درادامه مدیرعامل سازمان نوسازی مهندس فتح الهی نیز از اعلام آمادگی سازمان نوسازی برای سپردن اختیارات به منطقه خبر داد و گفت: علاوه بر اختیارات، منابع و امکاناتی که شهرداری منطقه برای ایجاد مدیریت یکپارچه در بافت فرسوده نیاز دارد، به زودی اعلام خواهد شد.
دکتر طلایی نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر نقش شهرداری منطقه برای ورود سرمایه گذاران به بافت فرسوده، اظهار داشت: برای اقدام در بافت فرسوده باید توجیه اقتصادی ایجاد کرد تا سرمایه گذاران بتوانند فعالتر در این بافت ورود پیدا کنند از اینرو شهرداری منطقه موظف است تا با بارگذاری عرصه هایی که در پهنه کار و فعالیت قرار داشته و یا املاکی که در بر گذرهایی با عرض مناسب می باشند اقدام موثری صورت دهد و شورایاران نیز نسبت به انجام مذاکرات اولیه با سرمایه گذاران این امر را تسریع کنند.
وی به وجود محدودیت منابع در بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع باید در این بافت براساس نقشه و طرح عمل کرد تا از گسترده شدن کار و به هم ریختگی بافت و تشدید معضلات محله جلوگیری شود. از اینرو باید کمیسیون ویژه بافت فرسوده اولویت های اجرایی بازگشایی طرح بافت را در محدوده معین شده سریعا اعلام کند.
دکتر طلایی اقدامات شهرداری منطقه درخصوص بازگشایی سه گذر عاشقی ها، شهید صادقی و غنی زاده را ارزشمند دانست و بر بازگشایی کامل این معابر تاکید کرد.
نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران تشکیل جلسات مستمر معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و شهرداری منطقه را تا رفع کامل موانع قانونی ساخت و ساز و اخذ امتیازات مورد نیاز ضروری دانست و افزود: در این راستا جلسات مشترکی با سایر سازمانهای موظف شهرداری تهران در بافت فرسوده مانند سازمان املاک و مستقلات یا حوزه های ستادی شهرداری تهران و معاونت امور مناطق درخصوص تفویض اختیارات بیشتر و اختصاص اعتبارات لازم تشکیل خواهد شد.
وی در پایان خواستار نقش موثر سایر دستگاه های موظف و نمایندگان مجلس و مسئولان دولت شد گفت: دستگاه های اجرایی خدمت رسان درصورت ایفای نقش فعالتر به برون رفت از وضع موجود در بافت فرسوده کمک خواهند کرد.
مهندس موسوی قائم مقام شهردار در ادامه جلسه ضمن تاکید بر سخنان دکتر طلایی و شهردار منطقه به پتانسیل موجود در بافت فرسوده محلات مینابی و اتابک چون ساماندهی مشاغل مزاحم و استقرار صنوفی مانند صنف لوستر و روشنایی و تولیدکنندگان دفتر که دارای سابقه فعالیت در این محلات هستند، اشاره کرد و افزود: موفقیت مدیریت در بافت فرسوده در گرو ارائه یک برنامه منسجم و کارشناسانه و منطبق بر واقعیات است و در صورت نبودن منابع مناسب و یا اجرای پروژه های پیشگام و محرک توسعه دستیابی به اهداف پیش بینی شده غیر ممکن خواهد بود.
وی از شورایاران خواست تا با توجه به واقعیات محله در مقیاس محله فکر و در مقیاس پلاک ملکی عمل کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰