۱۱ هدف چهار لابی ضدایرانی؛ تیتر یک دنیای اقتصاد



این روزنامه با انتشار عنوان منشور «شافعی» برای پارلمان اقتصاد، آورد: تاریخ در پارلمان بخش خصوصی تکرار شد و غلامحسین شافعی در رقابت با مسعود خوانساری بار دیگر بر صندلی ریاست اتاق بازرگانی ایران تکیه زد. این فعال اقتصادی و نایبرئیس اتاق ایران در دوره هشتم، برای دومین بار در انتخابات میان دوره ریاست اتاق بازرگانی ایران، توانست با کسب ۱۹۸ رای در مقابل ۱۹۴ رای رقیب خود، بر این کرسی بنشیند. پیش از این نیز، در دوره هفتم اتاق بازرگانی که همزمان با انتخابات دولت یازدهم بود، با ورود محمد نهاوندیان به بدنه دولت و انتخاب وی بهعنوان رئیس دفتر رئیسجمهوری، انتخابات میان دورهای در اتاق بازرگانی برگزار شد که در آن دوره نیز غلامحسین شافعی و مسعود خوانساری بهعنوان کاندیدای ریاست مطرح شدند.
روزنامه دنیای اقتصاد با درج عنوان نیمه خالی کارت اعتباری، نوشت: کارتهای اعتباری گرچه بر پایه منطق صحیحی طراحی شده، اما رویکردهای اجرایی مطرحشده درخصوص آن با نقاط ضعفی همراه است. این نقاط ضعف حوزههایی چون اعتبارسنجی، مدیریت جریان وجوه پس از صدور کارتها، سقفهای تسهیلاتی، نرخ سود ثابت، بازار سایه و… را در بر میگیرد. به همین دلیل کارشناسان هشدار میدهند اگر نسبت به رفع یا آمادگی برای کنترل این نارساییها اقدام نشود ممکن است ضعفهای مورد اشاره مسیر این حرکت صحیح را منحرف کند. «دنیایاقتصاد» با بررسی وجوه رویکردهای مطرحشده، پیشنهادهایی را برای پر کردن نیمه خالی سازوکار توزیع کارتهای اعتباری ارائه میدهد.
این روزنامه با انتخاب عنوان پنج نارسایی معبرگران تهران، آورد: بزرگراه طبقاتی صدر در تحقق دو هدف کلیدی ناکام مانده است و مجموعه بررسیها درباره این معبر گران پایتخت از پنج نارسایی حکایت دارد. در مطالعات اولیه احداث پل صدر، بر ایجاد مسیر «کمربندی» و «کاهش بار ترافیک» در شمال شهر تاکید شده؛ اما دسترسیهای محلی متعدد به پل، ترافیک متراکم در ساعات پیک تردد را حل نکرده است. غفلت از بهرهبرداری بهینه پل به نفع حملونقل عمومی برای اتصال پایتخت به جذابترین منطقه تفریحی شرق تهران، نارسایی دیگر است. نسل معابر دو طبقه ۴ دهه پیش منسوخ شد.
روزنامه دنیای اقتصاد با تحلیل عنوان عیارسنجی افت شاخص سهام، می نویسد: غلبه عرضه بر تقاضای سهام که عمده نمادهای فعال بورس در اولین روز هفته را با افت قیمت مواجه کرد، در جریان معاملات دیروز نیز ادامه یافت و نماگر بازار سهام را با افت ۰٫۳ درصدی مواجه کرد. با قرار گرفتن شاخص در سطح ۷۶ هزار و ۵۰۹ واحدی در پایان معاملات روز یکشنبه، زیان بازار از ابتدای سال تا کنون به ۴٫۶ درصد رسید. بررسی شاخص صنایع مختلف در بازه مزبور نشان میدهد، عملکرد ۲۶ صنعت از نماگر بازار سهام بهتر بوده است. ۱۱ صنعت نیز عملکرد نامناسبتری از وضعیت نماگر بازار سهام نمایش دادند. این صنایع حدود ۴۵ درصد ارزش بازار سهام کشور را در اختیار دارند. در همین بازه زمانی ۲۱ صنعت با رشد شاخص مواجه بودهاند. این موضوع نشان میدهد عمده دلیل افت نماگر بازار سهام تحت تاثیر افت قیمت در نمادهای بزرگ صورت گرفته است.
این روزنامه در ستون سرمقاله عنوان «نظام مالی و انگیزهها» را به قلم رضا بوستانی منتشر کرد و در ستون یادداشت به عنوان «اتاقهای فکر آمریکا و امنیت ملی ایران» نوشته ابراهیم متقی پرداخت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰