0 نظر
182 بازدید

عرضه دام بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان در منطقه ۷

double-quot

تهران – جارپرس – رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه ۷ تهران از عرضه دام بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان در این منطقه خبر داد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ، حسین گنابادی با اعلام این مطلب افزود: : با عنایت به افزایش نیاز شهروندان به دام قربانی در مناسبت

کد خبر : 16444
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 شهریور 1395 - 10:36
عرضه دام بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان در منطقه ۷
تهران – جارپرس – رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه ۷ تهران از عرضه دام بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان در این منطقه خبر داد.
به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران ، حسین گنابادی با اعلام این مطلب افزود: : با عنایت به افزایش نیاز شهروندان به دام قربانی در مناسبت عید سعید قربان طرح عرضه بهداشتی دام در منطقه ۷ انجام می شود.
وی تصریح کرد: به منظور تسهیل دسترسی شهروندان به دام های بهداشتی و جلوگیری از آلودگی دام جایگاهی واقع در ضلع جنوبی مصلی امام خمینی (ره) (محل لجستیک سابق ارتش) راه اندازی خواهد شد.
رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه ۷ با اشاره به اینکه این طرح با هدف جلوگیری از آلودگی زیست محیطی، تمرکز عرضه کنندگان دام و همچنین رفاه حال شهروندان انجام می شود، خاطرنشان کرد: جایگاه عرضه دام بهداشتی در سه بخش فرهنگی، عرضه دام و قربانگاه ایجاد خواهد شد تا شهروندان با مراجعه به این جایگاه، دام مورد نیاز خود را تهیه کنند.
وی با اشاره به حضور دامپزشک در این جایگاه یادآور شد: رعایت موازین بهداشتی در این مراکز برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام قابل توجه است. همچنین عرضه و ذبح بهداشتی و شرعی دام و حفظ بهداشت محیط زیست و زیبابی شهر از مواردی است که به آن توجه شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.