0 نظر
235 بازدید

بنگاه املاک درشیراز۲۸۵ میلیون تومان بیش ازنرخ مصوب کمیسیون گرفت

double-quot
شیراز – جارپرس – سازمان تعزیرات حکومتی استان فارس اعلام کرد:بنگاه مشاور املاک در شیراز که مبلغ ۲۸۵ میلیون تومان بیشتر از نرخ مصوب حق کمیسیون دریافت کرده بود، جریمه شد.
کد خبر : 15297
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 خرداد 1395 - 11:44
بنگاه املاک درشیراز۲۸۵ میلیون تومان بیش ازنرخ مصوب کمیسیون گرفت

به گزارش جارپرس به نقل از سایت این سازمان، فردی به تعزیرات حکومتی مراجعه و شکایت کرد که یک مشاور املاک در شهرستان شیراز وجه اضافه بابت حق کمیسیون دریافت کرده که پرونده ای در این زمینه تشکیل و برای رسیدگی به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات ارسال شد.
این گزارش افزوده است: در بررسی ها مشخص شد در یک معامله صورت گرفته در این بنگاه مشاور املاک، مبلغ ۲۸۵ میلیون تومان بیشتر از نرخ مصوب به عنوان حق کمیسیون دریافت شده است.
با محرز شدن تخلف ، هیات بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی رای به محکومیت صاحب این بنگاه مشاور املاک مبنی بر پرداخت جریمه به میزان پنج میلیارد و هفتصد میلیون ریال در حق دولت و استرداد حق شاکی به میزان دو میلیارد و هشتصد و پنجاه میلیون ریال صادر کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.