0 نظر
263 بازدید

ساخت مدرسه اتباع خارجی ساوه با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد

double-quot
ساوه – جارپرس – مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: ساخت مدرسه ویژه اتباع خارجی در این شهرستان با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل تصویب شده است.
کد خبر : 15296
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 خرداد 1395 - 11:21
ساخت مدرسه اتباع خارجی ساوه با مشارکت کمیساریای عالی سازمان ملل متحد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، عبدالله سالمی افزود: این مدرسه ۱۲ کلاسه با زیربنای ۹۱۵ متر مربع ساخته می شود که برآورد اعتبار آن بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال است و ۸۵ درصد منابع مالی مورد نیاز این طرح آموزشی با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان تامین می شود.
وی اظهار کرد: این مدرسه در دو طبقه با سازه بتنی در میهمان شهر شهید ناصری ساوه و با نظارت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی ساخته می شود.
سالمی افزود : بهره برداری از این مدرسه در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ امکان پذیر است.
وی اضافه کرد: این طرح دارای یک هزار و ۵۶۱ متر محوطه سازی، ۳۶ متر دیوار و ۱۱۱ متر دیوار یک طرف نما ست.
مدیر آموزش و پرورش ساوه عنوان کرد: سه هزار و ۸۵۲ دانش آموز اتباع خارجی در سه دوره تحصیلی در شهرستان ساوه مشغول به تحصیل هستند.
سالمی گفت: ۷۵۷ دانش آموز تبعه افغانستانی در مقطع ابتدایی و ۲۵۴ دانش آموز در مقطع متوسطه دوره اول در مدرسه ۱۴ کلاسه شهیدناصری در دو نوبت صبح و بعداز ظهر اشتغال به تحصیل دارند.
وی گفت: ساوه در استان مرکزی بالاترین آمار دانش آموزان اتباع خارجی را دارد که با توجه به این امر ساخت مدرسه ویژه اتباع بیگانه در این شهرستان مطرح شد.
شهرستان ساوه به عنوان دومین قطب جمعیتی استان مرکزی بیش از ۲۶۰ هزار نفر جمعیت دارد.
ساوه یکی از مناطق مجاز برای استقرار اتباع بیگانه مجاز کشور است.
بیش از ۴۸ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در یک هزار و ۷۵۲ کلاس درس درشهرستان ساوه مشغول تحصیل هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.