زینمنس، نیروگاه «جلال» در شهرستان دماوند را تامین اعتبار می کند



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، سیدمحمدرضا آیتاللهی سرمایه مورد نیاز برای فاز نخست نیروگاه جلال – که در استان تهران شهرستان دماوند جانمایی شده است را ۳۳۰ تا ۳۵۰ میلیون یورو ذکر کرد.
وی با بیان اینکه اکنون این نیروگاه جانمایی و زمین و آب آن تامین شده است، گفت: در این سفر با شرکت هایی که توانایی تامین مالی نیروگاه های بزرگ را دارند مذاکراتی انجام شد.
آیت اللهی در ارتباط با دستاوردهای این سفر گفت: در سفر به چهار کشور لهستان، فنلاند، سوئد و لتونی، تفاهم هایی برای تامین خمیر کاغذ برای صنایع کاغذ سازی کشور و همچنین تامین قراضه برای صنایع فولاد انجام شد.
وی افزود: در دیدارهای دوجانبه، شرکت های تابعه موسسه اندوخته شاهد برای جذب سرمایه به طرف های خارجی معرفی شد و در مواردی نیز طرف های مذاکره اظهار علاقه کردند؛ در این موارد مقرر شد اطلاعات تکمیلی برای آنها ارسال شود؛ پیش بینی های لازم نیز انجام شد تا آنها به ایران سفر کنند تا کارهای نهایی انجام شود.
آیت اللهی ادامه داد: همچنین در این سفر در بخش حمل و نقل کالاهای صادراتی و شناسایی بازارهای صادراتی برای شرکت های تابعه موسسه اندوخته شاهد، مذاکراتی انجام شد که ادامه این مذاکرات به مبادله اطلاعات و بررسی امکانات پیشنهاددهندگان موکول شد.
مؤسسه اندوخته شاهد بعنوان سهامدار عمده شرکت شاهد شناخته می شود؛ این شرکت در سال ۱۳۶۳ با هدف جمع آوری بخشی از پساندازها و داراییهای فرزندان شهدا باهدف سرمایهگذاری و حفظ اصل دارایی و ایجاد ارزش افزوده برای آنها تشکیل شد؛ این شرکت اکنون در پنج محور هلدینگ بازرگانی، هلدینگ ساختمان و املاک، هلدینگ سرمایهگذاری، هلدینگ فرآوری و توسعه ابنیه و هلدینگ سوخت و انرژی فعالیت می کند.
هیات سیاسی – اقتصادی ایران هفته گذشته متشکل از ۶۰ فعال اقتصادی به سرپرستی محسن جلال پور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همراه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، به چهار کشور لهستان، فنلاند، سوئد و لتونی سفر کرد.
هیات اقتصادی ایران در این سفر علاوه بر حضور در همایش های تجاری، در دیدارهای رو در رو با همتایان خود در کشور میزبان شرکت کردند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰