تبریک دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین به رئیس مجلس



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، رمضان عبدالله در این تماس تلفنی انتخاب لاریجانی را در مقطع کنونی یک پیروزی برای مردم ایران و فلسطین به عنوان دو کشور دوست و برادر توصیف کرد و گفت: مردم فلسطین دوستدار و علاقمند به مردم و رهبران جمهوری اسلامی ایران هستند و برای موفقیت مردم و مسئولان این کشور دعا می کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این گفت و گوی تلفنی با تقدیر از مقاومت و مجاهدت مردم فلسطین در مقابل سیاست های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: مبارزات مردم فلسطین برای احقاق حق حقوق خود و دفاع از آرمان کشورشان به نقطه حساسی رسیده است و تمام کسانی که نام مسلمان و غیرت مسلمانی دارند باید از مردم فلسطین حمایت کنند.
لاریجانی افزود: ما همواره در کنار مردم مظلوم فلسطین هستیم و حمایت از مسلمانان فلسطین بویژه برادران و خواهران مقاومت را وظیفه ذاتی خود می دانیم و برای توفیق آن ها دعا می کنیم.
وی پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد برکات عظیم این ماه بر تمام مسلمانان جهان نازل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰