برگزاری مراسم قرائت فرازهایی از صحیفه سجادیه در بوستان های غربی پایتخت

تهران – جارپرس – معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۹ تهران با اشاره به ویژه برنامه های فرهنگی ایام ماه مبارک رمضان گفت: همزمان با روز آخر ماه شعبان ، مراسم قرائت فرازهایی از صحیفه سجادیه در بوستان های المهدی (عج) و شمشیری برگزار می شود. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹ تهران ، هاشم فخاری با اعلام این خبر گفت: شامگاه ۳۰ شعبان المعظم ، مراسم قرائت فرازهایی از صحیفه سجادیه در دو بوستان بزرگ منطقه برگزار می شود و شهروندان منطقه با اجرای این برنامه به استقبال ماه مبارک رمضان می روند.
وی افزود: براساس هماهنگی ها و برنامه ریزی انجام شده ، علاوه بر برگزاری مراسم قرائت فرازهایی از کتاب صحیفه سجادیه، قرائت قرآن کریم توسط قاریان ممتاز بین المللی فضای معنوی و روحانی خاصی به این بخش از پایتخت می بخشد.
به گفته وی شهروندان منطقه جهت حضور در این مراسم معنوی می توانند پیش از اقامه نماز مغرب و عشاء به این دو بوستان مراجعه کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰