دبیر کل سازمان ملل: آینده را با کار و ورزش بسازیم
![double-quot](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/double-quot.png)
![](images/stories/2964a.jpg)
![دبیر کل سازمان ملل: آینده را با کار و ورزش بسازیم دبیر کل سازمان ملل: آینده را با کار و ورزش بسازیم](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/no-thumbnail2.jpg)
به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، وی در پیامی که در سومین سالگرد روز جهانی ورزش برای توسعه و صلح منتشر شد، نوشت: دولت ها، سازمان ها، شرکت ها و همه بخش های جامعه را ترغیب می کنم تا از ارزش ها و نیروی ورزش برای حمایت از دستیابی به آرمان های توسعه پایدار بهره ببرند.
ششم آوریل – ۱۸ فروردین – روز جهانی ورزش برای توسعه و صلح نامگذاری شده است.
دبیر کل سازمان ملل متحد در این پیام که مرکز اطلاعات این نهاد بین المللی در ایران متن آن را روز چهارشنبه منتشر کرد، نوشت: ما می توانیم با یکدیگر، آینده ای را که می خواهیم، با کار و ورزش بسازیم.
«بان» در پیام خود تاکید کرد: برای رسیدن به آرمان جهانی توسعه پایدار، باید همه بخش های جامعه را در همه جا سهیم کنیم. ورزش نقش اسلامی در این زمینه دارد.
وی افزود: ورزش، سلامتی و رفاه را افزایش می دهد، بردباری، درک متقابل و صلح را ترویج می کند، به شمول اجتماعی و برابری کمک می کند، زنان، دختران و افراد ناتوان را توانمند می سازد و بخش حیاتی آموزش برابر در مدارس است. در یک جمله، ورزش توانمند می سازد، الهام می بخشد و متحد می کند.
در پیام دبیر کل سازمان ملل متحد آمده است: امسال جهان چالش عمده جدیدی یعنی اجرای برنامه رویایی ۲۰۳۰ برای توسعه پایدار را آغاز کرده است. کشورهای عضو سازمان ملل متحد، ۱۷ آرمان توسعه پایدار جهانی را به منظور ساخت آینده صلح، عدالت، کرامت و فرصت برای همه اتخاذ کرده اند. این آرمان ها مجموعه ای از اولویت های یکپارچه و تقسیم ناپذیر را برای مردم، کره زمین، شکوفایی، مشارکت و صلح فراهم می کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰