0 نظر
164 بازدید

سومین همایش بین المللی صتعت خودرو برگزارشد

double-quot

تهران – جارپرس – دقایق پیش سومین همایش بین المللی صنعت خودرو با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگرارشد.

کد خبر : 13884
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 اسفند 1394 - 5:37
سومین همایش بین المللی صتعت خودرو برگزارشد

به گزارش جارپرس حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در سومین همایش بین المللی صنعت خودرو افزود: انتخابات دمیدن روح جدید در کالبد جامعه برای حضور و حرکت پرشتاب تر در مسیر توسعه، رفاه جامعه و مردم است.
وی ادامه داد: کشوری که انتخابات ندارد قطعا پرنشاط و زنده نخواهد بود.کشور و جامعه ای که انتخابات ندارد و اراده مردم بر سرنوشت آن کشور حاکم نیست، قطعا آن جامعه پرنشاط و زنده نخواهد بود.
رئیس جمهوری اضافه کرد: بسیار انتخابات معنا داری در ایران انجام شد، آرای مردم صدها جلد کتاب، حرف، سخن و رهنمود برای ما دارد. امیدوارم همه درس آموز از مکتب ملت ایران باشیم .

**دوران تقابل به سرآمده است
روحانی گفت:کشور ما در شرایطی قرار دارد که بعد از گذشت چند سال تحریم شدید غیرقانونی و ظالمانه صنعت و مسیر رشد و توسعه ما با اختلالاتی مواجه بود. لازم بود با منطق و بیان به دنیا بگوییم که مردم ایران مردمی صلح خواه، امنیت دوست و خواهان همکاری و تعامل با مردم جهان هستند. این خواست ملت بزرگ ایران بود.
رییس دولت تدبیر و امید ادامه داد: مردم ما در سال ۹۲ با صدای رسا به دنیا گفتند ما اعتدال را می خواهیم و نه افراط را، و با صدای بلند گفتند ما تعامل با جهان را می خواهیم نه تقابل را، و با صدای بلند گفتند می خواهیم مشکلاتمان را با دنیا با منطق و استدلال و پشت میز مذاکره حل و فصل کنیم.
روحانی خاطرنشان کرد: ما به ملت قول دادیم که دیپلمات های کشور ما قادر هستند پشت میز مذاکره در برابر قدرتهای بزرگ جهانی حقوقشان را بازستانند ،منطق ملت را به کرسی بنشانند و راه را برای همکاری و توسعه جهانی باز کنند.
وی با بیان اینکه آنچه وعده داده بودیم با همکاری، حمایت و پشتیبانی ملت بزرگ ایران به انجام رساندیم،تصریح کرد: امروز دوران تقابل به سر آمده ،اگر کسانی هنوز فکر می کنند کشور باید در تقابل با دیگران باشد، هنوز پیام سال ۹۲ را با تاخیر دو ساله هم دریافت نکرده اند.
رئیس جمهوری افزود: مردم ما برای حقوق خودشان ایستادگی می کنند البته در برابر فشار و تحمیل و سرفرود نمی آورند اما خواهان تعامل با ملتهای جهان هستند. ایران از دیرباز و هزاران سال پیش سرزمین اتصال ملت های شرق و غرب بوده است و امروز هم خواهان آن است که همان نقش را به عنوان نقطه اتصال، تعامل جهانی و نقطه اعتدال ایفا کند.
روحانی خاطرنشان کرد: ما برای اشتغال جوانانمان و حرکت اقتصادی به سمت پیشرفت نیاز به رشد اقتصادی داریم.
روحانی گفت: ما برای اشتغال جوانان و حرکت اقتصادی مان به سمت پیشرفت نیاز به رشد اقتصادی داریم؛ آنچه نیاز کشور است رشد هشت درصدی است، البته کشوری که در سال ۹۱ و ۹۲ دارای رشد منفی بوده و در شرایط رکود جهانی می خواهد رکود داخلی را بشکند، کار ساده ای نیست.
وی افزود: اما در سال گذشته، در سال ۹۳ ما توانستیم رشد منفی هشت فصل مداوم را پشت سر بگذرانیم و به رشد مثبت سه درصد برسیم؛ در رشد سال گذشته صنعت نقش ارزشمندی را ایفا کرد و در میان صنایع صنعت خودرو جزو صنایع پیشران بود.
رئیس دولت یازدهم ادامه داد: اما در سال ۹۴ به خاطر شرایط اقتصادی رکود جهانی و کاهش قیمت نفت برای تقاضا در بازار ما با مشکلاتی مواجه شدیم؛ دولت خود را ناچار دید که به کمک برخی از صنایع و از جمله صنعت خودرو گامی بردارد و از بانک های کشور بخواهد که در این زمینه در کوتاه مدت با تسهیلاتی که به مردم می دهد مسیر تقاضا را باز کند.
روحانی اضافه کرد: انجمادی که در تقاضا ایجاد شده بود با این حرکت دولت باز شد؛ با پیروزی و موفقیت ایران در مذاکرات هسته ای، اجرای برجام و پایان یافتن تحریم های ظالمانه شرایط مناسب تری برای کشور و بویژه برای اقتصاد و از جمله صنعت خودرو باز شد.
وی افزود: در اولین سفر اروپایی دولت یازدهم به اروپا، یکی از صنایعی که در مذاکرات و توافقات مورد نظر بود صنعت حمل و نقل و از جمله صنعت خودرو بود و در این زمینه به تفاهمات و توافقات و حتی قراردادهایی دست یافتیم.

**دولت خود را ملزم به رضایت مردم می شناسد
رئیس دولت تدبیر و امید اظهار داشت: این به آن معناست که مسیر برای حرکت و رشد صنعت خودرو در کشور باز شده است. البته صنعت خودرو توقعاتی از دولت دارد، دولت هم توقعاتی از صنعت خودرو دارد، نهایت امر دولت خود را ملزم به رضایت مردم می شناسد.
روحانی افزود: همه ما ، دولت، صنعت، بخش خودرو، همه باید رضایت مردم را جلب کنیم. این هدف ماست که اگر رضایت مردم جلب شد به طور طبیعی و علی القاعده رضایت خداوند هم جلب خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.