مرغ شب عید تامین شد

تهران – جارپرس – رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت که اقدامات لازم برای تامین نیاز مرغ دهه مبارک فجر، مصرف پایان سال و همچنین عید نوروز تامین شده است.

علی اشرف منصوری در گفتگو با خبرنگار جارپرس ، میزان تولید گوشت مرغ در استان تهران را ۵۴ هزار تن اعلام کرد و گفت: صادرات گوشت مرغ به میزان ۷ هزار تن و توسط دو مجتمع کشتارگاه های تیهو و ماکیان الوان تهران انجام می گیرد.
وی پیرامون تدابیر اندیشیده شده برای تامین مرغ شب عید، اظهار داشت: تولید جوجه یک روزه معادل نیاز مصرف، صدور مجوز جوجه ریزی به مرغان فعال، هماهنگی با استان های پرتولید در خصوص تامین کسری مرغ مورد نیاز استان به صورت روزانه ( حمل مرغ کشتار شده ، منجمد و زنده)، ایجاد ذخایر در ۳۸ سرد خانه بخش خصوصی، ایجاد ذخیره استراتژی توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان، از جمله اقداماتی است که نیاز دهه مبارک فجر، مصرف پایان سال و همچنین عید نوروز را تامین خواهد کرد.
منصوری در ادامه گفت که در حال حاضر بطور میانگین حدود ۱۴۰ هزار تن و روزانه ۳۸۵ تن تخم مرغ به بازار عرضه می شود که پاسخگوی نیاز مصرفی استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران موارد تاثیرگذار اقتصاد مقاومتی بر تولید گوشت مرغ و تخم مرغ را فعال سازی مرغداری های غیر فعال، مدیریت تولید متناسب با نیاز بازار در مقطع کاهش تقاضا و اصلاح الگوی مصرف لاشه مرغ کمتر از ۱۸۰۰ گرم و کاهش تلفات با تشدید مراقبت های بهداشتی و مدیریتی دانست و یادآور شد: نصب تجهیزات کاهش دهنده آلاینده ها، کاهش هزینه تولید با ارتقای فن آوری مانند گاز سوز کردن مرغداری ها، به کار گیری تکنولوژی جدید آبخوری و دان خوری تمام اتوماتیک، افزایش تولید سایر ماکیان همچون شترمرغ، بوقلمون، اردک ، مرغ بومی و بلدرچین؛ افزایش تولید محصولات زنبور عسل که مصرف سرانه استان تهران از ۴۵۰ گرم به هزار گرم کاهش یافته، ایجاد واحدهای بسته بندی و فراوری عسل، بسته بندی بهداشتی تخم مرغ، بسته بندی و قطعه بندی گوشت مرغ و عمل آوری بهداشتی کود مرغداری ها نیز در اقتصاد مقاومتی نقش دارند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰