قرائت گزارش تفریغ بودجه ۹۳ در صحن علنی/دو وزیر به مجلس می روند

تهران – جارپرس – گزارش تفریغ بودجه ۹۳ کل کشور، در هفته پیش رو در صحن علنی مجلس قرائت میشود ؛ همچنین وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش به سوالات دو نماینده در صحن مجلس پاسخ خواهند داد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار پارلمانی جارپرس، دستور کار صحن علنی بهارستان در هفته جاری به شرح زیر است:
بررسی طرح «جلوگیری از پرداخت خسارت تاخیر به کشتی ها»
بررسی تبصره های اصلاح شده لایحه «بیمه اجباری مسئولیت مدنی رانندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در برابر شخص ثالث»
بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح یک فوریتی «استفساریه قانون الحاق یک تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس»
بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره طرح «منع تبلیغات و معرفی محصولات غیر مجاز و آسیب رسان به سلامت در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای»
بررسی تقاضای رسیدگی به لایحه «اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا طبق اصل ۸۵ قانون اساسی»
بررسی طرح «الحاق یک تبصره به قانون احداث پروژه های عمرانی بخش راه و ترابری از طریق مشارکت بانکها»
بررسی طرح «جرم سیاسی»
بررسی طرح «اصلاح قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی»
بررسی طرح «الحاق یک تبصره به ماده ۵۰۵ قانون آئین دادرسی مدنی» و طرح «الحاق یک بند به ماده ۵۲۴ این قانون»
رسیدگی به لایحه «کاهش ساعت کار زنان شاغل» در صورت وجود فرصت کافی
پاسخ دو وزیر به سوالات ملی دو نماینده
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی برای پاسخ به سوال سید حمیدرضا طباطبائی نائینی نماینده نائین و خور و بیابانک و علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش برای پاسخ به سوال حلیمه عالی نماینده مردم زابل در صحن علنی بهارستان حضور می یابد.
قرائت گزارش کمیسیون عمران درباره مشکلات ناشی از نحوه تعیین حریم و اراضی ساحلی در توسعه سواحل کشور
قرائت گزارش دیوان محاسبات درباره تفریغ بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰