0 نظر
216 بازدید

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به آب سیاه با مصرف سبزیجات

double-quot
تهران – جارپرس – طبق مطالعه بیش از ۱۰۵ هزار داوطلب بین سال های ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۲، رژیم غذایی حاوی سبزیجات برگ پهن مانند کاهو و اسفناج، احتمال ابتلا به آب سیاه را ۳۰ درصد کاهش می دهد.

کد خبر : 13299
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 - 5:03
کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به آب سیاه با مصرف سبزیجات

 

 

 

به گزارش جارپرس، اختلال آب سیاه به دلیل اختلال در جریان خون عصب بینایی بوجود می آید. مطالعه بیش از ۱۰۵ هزار داوطلب بین سال های ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۲ توسط محققان دانشکده پزشکی هاروارد، نشان می دهد، رژیم غذایی حاوی سبزیجات برگ پهن مانند کاهو و اسفناج، احتمال ابتلا به آب سیاه را ۳۰ درصد کاهش می دهد.

سبزیجات برگ پهن دارای مقادیر بالای اکسیدنیتریک هستند که عامل مهم در تنظیم جریان خون چشم است.

 

این سبزیجات حاوی دو آنتی اکسیدان لوتئین و زیگزانتین هستند که احتمال ابتلا به بیماری های مزمن چشم از قبیل گلوکوم، آب مروارید و انحطاط ماکولا را کاهش می دهند.

محققان می گویند که اگر در خانواده سابقه ابتلا به بیماری آب سیاه وجود دارد، سبزیجاتی مانند اسفناج، کاهو، کرفس، کلم پیچ، کلم بروکلی، نخود فرنگی و جوانه کلم بروکسل، بیشتر مصرف شود.

 

این مطالعه نشان می دهد نقش سبزیجات در بهبود بینایی، موثر تر از هویج است.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.