برگزاری دوره تخصصی امداد و نجات در دانشگاه هوایی شهید ستاری

تهران – جارپرس – به همت ستاد مدیریت بحران منطقه ۹ تهران دوره دو ساعته آموزش حرفه ای امداد و نجات برای خانواده های پرسنل دانشگاه هوایی شهید ستاری تهران برگزارشد. به گزارش جارپرس به نقل از ستاد مدیریت بحران منطقه ۹ تهران ، بمنظور گسترش قلمرو عملکرد اجتماعی مدیریت بحران شهری در تهران همسران

به گزارش جارپرس به نقل از ستاد مدیریت بحران منطقه ۹ تهران ، بمنظور گسترش قلمرو عملکرد اجتماعی مدیریت بحران شهری در تهران همسران و فرزندان نظامیان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دوره آموزشی امداد و نجات را فرا گرفتند.
بر اساس این گزارش ، خانواده های افسران و درجه داران شاغل در تنها دانشگاه هوایی شهید ستاری با حضور در این کلاس با مبانی و اصول حرفه ای امداد و مداوا به آسیب دیدگان در محلات شهری و نجات حادثه دیدگان را از تئوری تا عمل فرا گرفتند.
عباس خسروی با اشاره به دانشگاه هوایی بعنوان محل برگزاری دوره آموزشی گفت : جهت اثربخشی مفاد آموزشی از تجهیزات سمعی بصری و نمایش فیلم و اسلاید از حوادث غیرمترقبه ایران و جهان از جمله کشور ژاپن استفاده شد.
وی با تاکید بر حضور مدرس و کارشناسان ستاد مدیریت بحران، تجربیات نحوه امداد رسانی به آسیب دیدگان زلزله در مناطق رودبار گیلان و شهرستان بم با نمایش صحنه های عینی تخریب و روش های حرفه ای مشارکت تیم های کشورهای خارجی و تشکل های مردمی سرزمین مان برای خانواده های مسئولیت پذیر افسران و کادر نظامی این دانشگاه تشریح شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰