۶۰ درصد از افراد معتاد شاغل هستند

double-quot
تهران – جارپرس – معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۶۰ درصد از افراد معتاد در کشور را افراد شاغل تشکیل می دهند.

کد خبر : 12834
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 آذر 1394 - 13:34
۶۰ درصد از افراد معتاد شاغل هستند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ،کوروش پرند روز سه شنبه در مراسم رونمایی از استانداردهای آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به آسیب های اجتماعی در کشور گفت: هر چند بیکاری به عنوان یکی از نتایج و پیامدهای اعتیاد محسوب می شود ولی در حدود ۶۰ درصد از افراد معتاد را شاغلین تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۰ شمار معتادان کشور ۲٫۶۷ درصد بوده گفت: در حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر معتاد در کشور وجود دارد و متاسفانه مصرف مواد مخدر به سمت مواد مخدر صنعتی حرکت کرده است.
پرند همچنین گفت: در آرایشگاه های مراقبت زیبایی که از وزارت صنعت مجوز می گیرند و برخی نیز به طور غیررسمی فعالیت می کنند مشتریان را برای لاغر شدن به مصرف شیشه سفارش می کنند و در حوزه مردان نیز این اتفاق در سالن های بدنسازی رخ می دهد.
وی در ادامه گفت: وقتی در زندان های کشور بررسی می کنیم علت اساسی زندانی شدن بسیاری از افراد اعتیاد است که پیامدهایی همچون طلاق، نزاع و چاقو کشی را به دنبال دارد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از حاشیه نشینی و سکونت گاه های غیر رسمی به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی یاد کرد و گفت: اگرچه علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میزان این حاشیه نشینی را ۱۲ درصد اعلام کرده و حداقل این آمار هشت میلیون نفر است اما اتفاق اصلی این است که ما به روستا توجه نکردیم و روستاییان به دلیل مشکلات به شهرهای کوچک مهاجرت کرده و سپس در شهرهای بزرگ سکنا گزیده اند.
معاون وزیر تعاون در ادامه از ضعف فرهنگ کار و مهارت آموزی در کشور سخن گفت و افزود: فارغ التحصیلان دانشگاه ها در فرهنگ کار دچار مشکل شده اند و به دنبال آن فرهنگ مهارت آموزی نیز به مشکل روبرو می شود یعنی همه به دنبال مدرک گرایی هستند.
وی افزود: کشور ما جمعیت غیرفعال بسیار بالایی دارد که تعداد بسیاری از آن ها را خانم ها تشکیل می دهند که باید فکری به حال آن ها بکنیم.
وی همچنین با اشاره به افزایش جمعیت غیرفعال و بیکارانی که تحصیلات عالیه دارند گفت: در سال ۱۴۰۰ مردی را پیدا نمی کنید که زیر دیپلم یا دیپلم باشد و در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا با پدیده ای مواجه هستیم که ۵ هزار نفر می خواهند روی یک صندلی بنشینند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین گفت: از طرف دیگر در بعضی شغل ها نیروی کار وجود ندارد یعنی اگر یک میلیون افغان را از کشور بیرون کنیم تعداد ظرفیت های شغلی که خالی می شود به گونه ای است که کسی را نداریم که جای آن ها قرار دهیم.
وی همچنین گفت: در شورایعالی آموزش و پرورش گفتم دانش آموزانی که در سال نهم انتخاب رشته می کنند اکثرا به سمت تجربی رفته اند و نتیجه چنین پدیده ای از نظر فرهنگی یک مسئله خطرناک است که همه به دنبال رشته های پزشکی و درآمدهای بالا هستند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.