0 نظر
161 بازدید

پلیس هایی که سفیر شدند

double-quot
تهران – جارپرس – حدود یکصد پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با برعهده گرفتن وظیفه ترویج فرهنگ اهدای عضو، نشان و لوح سفیر را از واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دریافت کردند.
کد خبر : 8500
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 اسفند 1393 - 12:41
پلیس هایی که سفیر شدند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، کارگاه آموزشی مرگ مغزی و اهدای عضو، ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد و بطورنمادین نشان و لوح سفیر به این پلیس ها اعطا شد.

این پلیس های دلسوز برای یاری رساندن به بیماران نیازمند به میدان آمده اند تا بلکه مرهمی بر دردها و زخم های بیماران نیازمند پیوند باشند و به آینده ای روشن که در آن هیچ زن ومردی در لیست انتظار عضو پیوندی جان خود را از دست ندهد، امید دارند.

طرح سفیران برای ترویج فرهنگ اهدای عضو در سال ۸۴ به همت دکتر مسعود شیعه مرتضی در واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی شد.

در این طرح به دلیل اینکه انجام امر مهم فرهنگ سازی در زمینه اهدای عضو نمی توانست با پرسنل اندک واحد پیوند به تنهایی صورت بگیرد سعی شد تا از نیروهای داوطلب مردمی در این راه کمک گرفته شود.

هم اکنون واحد فراهم آوری دانشگاه شهید بهشتی با حدود ۴۰۰ سفیر در اقصی نقاط کشور با مشاغل و تخصص های گوناگون در زمینه های مختلف به امر فرهنگ سازی در زمینه گسترش فرهنگ اهدای عضو می پردازد.

فرحناز صادق بیگی رییس واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این کارگاه آموزشی گفت: اولین پیوند قرنیه در ایران در سال ۱۳۱۴ در بیمارستان فارابی، اولین پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی شیراز، اولین پیوند مغز استخوان در سال ۱۳۶۹ ، اولین پیوند قلب در سال ۱۳۷۲ و اولین پیوند ریه در ایران در سال ۱۳۷۹ انجام شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.