0 نظر
160 بازدید

آموزش های زیست محیطی به مسئولین هیئت های مذهبی و مساجد در شمال تهران

double-quot

تهران – جارپرس – شهرداری منطقه ۳ تهران به منظور  حفاظت از محیط زیست در ایام سوگواری محرم و صفر کارگاه آموزشی را با حضور امنا مساجد سطح منطقه و مسئولین محیط زیست نواحی برگزار کرد. به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ تهران ، با توجه به اینکه حجم بزرگی از نذورات

کد خبر : 6299
تاریخ انتشار : شنبه 10 آبان 1393 - 12:54
آموزش های زیست محیطی به  مسئولین هیئت های مذهبی و مساجد در شمال تهران
تهران – جارپرس – شهرداری منطقه ۳ تهران به منظور  حفاظت از محیط زیست در ایام سوگواری محرم و صفر کارگاه آموزشی را با حضور امنا مساجد سطح منطقه و مسئولین محیط زیست نواحی برگزار کرد.

به گزارش جارپرس از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ تهران ، با توجه به اینکه حجم بزرگی از نذورات در این ایام در ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف در هیئت ها توزیع می شود و از آنجائیکه این ظروف تهدید بزرگی برای سلامت عزاداران و محیط زیست شهری هستند،بنابراین رعایت اقداماتی از جمله استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی و مدیریت بهینه پسماند های خشک و تر در اطراف هیئت ها و مساجد ،اقدامات آموزشی،فرهنگی و اطلاع رسانی در خصوص کاهش مصرف و مضرات بهداشتی ،زیست محیطی ظروف پلاستیکی وحفاظت از محیط زیست ضروری است.

براین اساس در این جلسه آموزشی مطالبی برای مسئولان مساجد،تکایا و هیئت های مذهبی پیرامون مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و رعایت مسائل زیست محیطی و دستورالعمل آموزشی محیط زیست  در قالب پاورپوینت  آموزشی ارائه شد.

همچنین مقرر شد در سطح منطقه اطلاع رسانی از طریق بنر، پوستر و بروشور در سطح مساجد و هیئت های مذهبی نواحی صورت پذیرد.

 

در همایش مدیریت حاصلخیزی خاک و تغذیه پایدار فضای سبز منطقه ۳ مطرح شد:

راهکار مقابله با آلودگی ، تدوین اسناد بالادستی و گسترش فضای سبز است

 

همایش مدیریت حاصلخیزی خاک و تغذیه پایدار فضای سبز در منطقه ۳ شهرداری استان تهران صبح امروز با حضور مدیران و مسئولان سازمان پارک ها و فضای سبز شهر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ تهران، در ابتدای این همایش مهندس علی ولی زاده، رئیس اداره فضای سبز این منطقه  با اشاره به دلایل برگزاری همایش گفت: گسترش فضای سبز در شهر تهران یکی از اولویت های مسئولان است  ضمن اینکه، بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهتمام همگانی برای پاسداری از فضای سبز نشان از آن دارد که دین مبین اسلام، انسان را به زیبا ساختن زمین مقید کرده است.

او در ادامه تصریح کرد: بشر امانت دار طبیعت ، این نعمت الهی است و منتفع شدن از آن نباید منجر به تخریب طبیعت شود  ما هم در این راستا سعی بر آن داریم تا با تکیه بر اصول حکمت و مصلحت نقش خود را برای گسترش فضای سبز و مدیریت تغذیه خاک ایفا کنیم.

رئیس فضای سبز منطقه ۳ شهرداری تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این منطقه از شهرداری بیان کرد: در راستای گسترش فضای سبز منطقه، برنامه ریزی هایی به منظور استفاده از گونه های مناسب، آبیاری و تغذیه مناسب صورت گرفته است. علاوه بر این، با توجه به بحران آب در تهران امسال ساخت و راه اندازی ۹ مخزن آب برای آبیاری فضای سبز را در دستور کار خود قرار دادیم.

آلودگی خاک از آلودگی هوا ماندگار تر است

در ادامه این همایش، رامین عرفانیان، معاون فضای سبز سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری تهران با تاکید بر عواقب آلودگی خاک گفت: امروزه علم اثبات کرده است که آلودگی خاک به مراتب از آلودگی هوا خطرناک تر و ماندگارتر است از سوی دیگر در حال حاضر، فرسایش خاک سالانه ۴۵ میلیارد دلار هزینه درمانی به شهروندان کشور ها تحمیل می کند.

او با اشاره به راهکارهای حاصلخیزی خاک در تهران بیان کرد: تغذیه خاک به جای تغذیه گیاه اهمیت دارد تصریح کرد: موضوع باروری خاک را باید بیشتر از حاصلخیزی خاک مورد توجه قرار دهیم و  در این راستا، ضروری است تا با افزایش مواد آلی خاک، بازگرداندن بقایای گیاهی به خاک و اقدامات بیولوژیک خاک را حاصلخیز کنیم.

تقویت خاک به توسعه پایدار تهران کمک می کند

رئیس دفع آفات سازمان پار ک ها و فضای سبز شهرداری تهران نیز در ادامه این همایش با بیان اینکه تهران در سال های اخیر با رشد جمعیت قابل توجهی رو به رو بوده است، بیان کرد: در فاصله بین سال های ۸۵ تا ۹۰ جمعیت تهران از حدود ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به ۹ میلیون افزایش پیدا کرده است که  این افزایش جمعیت برابر با تعداد ساکنان کلانشهری همچون اهواز است.

یونسی در ادامه گفت: روزانه هزار و ۲۰۰ تن مواد آلاینده در تهران تولید می شود و ۳٫۵ میلیون خودرو در این شهر تردد می کند و  تحت این شرایط، لازم است تا به سمت اقتصاد بی کربن حرکت کنیم و تدوین اسناد بالادستی و توسعه فضای سبز از جمله راهکارهای مورد نظر است.

او با اشاره به افزایش کیفی و کمی فضای سبز به منظور مقابله با آلودگی ها تصریح کرد: فضای سبز نیاز به دو عنصر آب و خاک مناسب دارد و خاک ضعیف درخت ضعیف تحویل می دهد و تقویت خاک در نهایت به توسعه پایدار شهر کمک می کند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.