برانکو: بازیکنانم من را سرشار از شادی کردند/صنعت نفت ضعیف نبود ما قوی بودیم
آبادان-جارپرس-«برانکو ایوانکوویچ» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، پس از پیروزی برابر صنعت نفت آبادان گفت: نوع بازی بازیکنان تیم پرسپولیس در این دیدار به گونه ای بود که سرشار از شادی شدم.
به گزارش جارپرس از ایرنا، برانکو چهارشنبه شب در نشست خبری پس از بازی تیم های صنعت نفت آبادان و پرسپولیس تهران اظهارکرد: خیلی خوب بازی کردیم و با این پیروزی گام بزرگی به سوی قهرمانی برداشتیم.
وی افزود: امروز بازیکنان من به گونه ای بازی کردند که خوشحالی من و هواداران پرسپولیس را به همراه داشت.
سرمربی پرسپولیس تهران گفت: تیم صنعت نفت تیم قابل احترامی است؛ فصل گذشته در آبادان باختیم و امسال نیز در جام حذفی مغلوب این تیم شدیم، ولی در این دیدار بهتر از نفتی ها ظاهر شدیم.
وی ادامه داد: تیم صنعت نفت امروز بد نبود، بلکه ما خیلی خوب بودیم و از موقعیت ها به بهترین شکل ممکن در ورزشگاه تختی آبادان استفاده کردیم.
وی افزود: صنعت نفت نسبت به بازی قبلی اش مقابل فولاد چند تغییر داشت و فکر می کنم به دلیل خستگی بازیکنانش این تغییرات صورت گرفت و طبیعی است که به دلیل فشردگی بازی ها، خستگی به بازیکنان غلبه کند.
سرمربی پرسپولیس تهران گفت: ما نیز به دلیل حضور در باشگاه های آسیایی از این پس باید بازی ها را فشرده دنبال کنیم ، به این دلیل امروز تغییراتی در ترکیب داشتیم.
برانکو در خصوص استفاده نکردن از «محسن مسلمان» در بازی های اخیر این تیم افزود: در تمرینات باشگاهی، هر بازیکنی که آماده باشد درون ترکیب قرار می گیرد و خوشحالیم در میانه زمین «احمد نوراللهی» به ما ملحق شد و با توجه به شرایط او در هر مسابقه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به او فرصت بازی می دهیم.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران عصر چهارشنبه از هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر کشور برابر میزبانش صنعت نفت آبادان با سه گل به برتری رسید تا با ۵۴ امتیاز جایگاهش در صدر جدول را تثبیت کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰