معاون رئیس جمهور: ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در مناطق روستایی ایجاد میشود


به گزارش جارپرس از ایرنا، عبدالکریم حسینزاده شامگاه جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان مریوان اظهار کرد: ما مشتری کارآفرینی زنان در روستاها هستیم و در تعامل با وزارتخانهها، این هدف را دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه دولت از طرحهای نوآورانهای که بازدهی اقتصادی بالایی داشته باشد، حمایت خواهد کرد، افزود: راه برای نوآوری باز است و نسخههای قدیمی دیگر جوابگو نیستند و جامعه دیگر تاب رویکردهای منسوخ را ندارد، پس باید بازارهای جدید خلق کنیم و با کارهای نوآورانه، به زنجیره اقتصاد ملی و جهانی متصل شویم.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بر لزوم بهرهبرداری اصولی از ظرفیتهای منحصربفرد این منطقه برای توسعه متوازن و پایدار تأکید کرد و ادامه داد: از دوران کودکی نسبت به جوانان مریوانی حس خوبی داشتیم؛ چرا که همواره کنشگری بالایی در عرصههای اجتماعی و سیاسی داشتهاند.
حسینزاده با اشاره به پتانسیلهای بالقوه مریوان در زمینههای مرزی، جنگل، گردشگری و کشاورزی، گفت: مریوان همهچیز دارد اما گویی هیچچیز ندارد؛ این جای تعجب است که با وجود این فرصتهای بزرگ، نتوانسته از تله توسعهنیافتگی رهایی یابد.
وی بر لزوم استقرار نظام فرصتهای سرزمینی در شهرستانها تأکید و اضافه کرد: باید گفتمان جدیدی در توسعه شکل گیرد و ما به دنبال خلق ارزش و نگاهی آیندهمحور به ظرفیتهای هر منطقه هستیم؛ ضمن اینکه برنامهریزی استراتژیک در حوزه کشاورزی و بررسی میزان صادراتپذیری، از اولویتهای ماست.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به حوزه ورزش و آموزش در روستاها اشاره کرد و افزود: با اولویتبندی شاخصها، کمبود فضاهای آموزشی در مناطق روستایی را دولت با جدیت دنبال خواهد کرد.
وی افزود: مصوبات این سفر نیز به صورت دقیق جمعبندی و در قالب برنامهای سهساله پیگیری خواهد شد.
آبیشدن چهار هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد گاران
معاون عمرانی استاندار کردستان هم با اشاره به پروژههای کلان عمرانی در مریوان، افزود: پروژه پایاب سد گاران با وسعت چهار هزار و ۶۰۰ هکتار تا پایان شهریور ماه به بهرهبرداری خواهد رسید و پل گاران نیز پیش از آغاز سفرهای اربعین زیر بار ترافیک خواهد رفت.
کیومرث حبیبی افزود: پروژه کمربندی غربی و شرقی مریوان نیز با دشواریهای فراوان تأمین منابع مواجه بود که خوشبختانه امروز در مسیر اجرا قرار دارد.
وی با اشاره به ضرورت مدیریت معارضان در مسیر اجرای پروژهها، تأکید کرد: از شهروندان انتظار میرود نگاه بلندمدتتری داشته باشند تا تهدیدهای درونشهری به حداقل برسد.
حبیبی با اشاره به وجود ۳۲ مورد نارسایی و مشکل در جاده جدید سنندج- مریوان، گفت: اصلاح سهراهیهای روستاها، ایمنی قوسها، عدم اجرای پل گاران و سیستم تهویه تونلها از جمله اقداماتی است که انجام خواهد شد و روز به روز از مشکلات موجود کاسته می شود.
وی به ظرفیتهای اقتصادی منطقه نیز اشاره کرد و گفت:استان کردستان دارای ۱۸ سد در حال بهرهبرداری و اجراست که ارزش ریالی آنها بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: برای تکمیل شبکههای بالادست این سدها حتی کمتر از پنج هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است و این ناهماهنگی باید در سطح هیئت دولت مطرح شود، چرا که حل چالشهای ساختاری سدهایی چون گاران، قشلاق و آزاد نیازمند تصمیمگیری ملی است.
لزوم بازتعریف جایگاه مریوان در سطح ملی
فرماندار مریوان هم با تاکید بر لزوم عبور از نگاه صرف به محرومیت و تبعیض گفت: اهل پرداختن صرف به مفاهیم محرومیت و تبعیض نیستیم و آنچه مهم است، تبدیل ظرفیتهای بالقوه شهرستان به ظرفیت های بالفعل است.
نژاد جهانی با اشاره به سهم کم آسفالت راه روستایی، طرح هادی، فاضلاب و مدارس شهرستان، افزود: گرچه آمارها نشاندهنده پایین بودن شاخصهای توسعه است اما خوشبختانه عزم ملی برای بهبود این حوزهها شکل گرفته است، ضمن اینکه اخیرا نیز با مشارکت مردم موانع اجرایی دو مدرسه خیرساز را نیز برطرف کردیم.
وی، نرخ بیکاری ۲۴ درصدی شهرستان را یکی از چالشهای مهم خواند و ادامه داد: اعتقاد داریم یک مثلث حکمرانی مبتنی بر مشارکت دولت، بخش خصوصی و مردم باید شکل بگیرد و تلاش ما این است که با تسهیلگری، بخش خصوصی را وارد میدان کنیم تا سپهر اقتصادی شهرستان را متحول کند.
فرماندار مریوان، خواستار بازتعریف جایگاه مریوان در سطح ملی شد و گفت: میدواریم در این سفر، ظرفیتها و مطالبات مردم به شکلی شایسته منعکس شود تا مردم در آیندهای نزدیک، نتایج ملموس آن را احساس کنند.
به گزارش ایرنا، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بعدازظهر چهارشنبه وارد کردستان شد و در جریان سفر سه روزه خود به این استان از چند شهرستان از جمله بیجار، دیواندره، بانه، سقز، مریوان و سروآباد بازدید کند.
حضور در روستای تاریخی بزلانه سنندج و شرکت در شورای اداری کردستان از جمله برنامه های روز نخست سفر این مقام مسئول به استان بود.
حضور در نشست بررسی راهکارهای توسعه ای شهرستان سنندج و دیدار با فعالان سیاسی و اجتماعی استان از دیگر برنامه های روز نخست سفر معاون رئیس جمهور به کردستان بود.
حسین زاده در دومین روز سفر نیز از شهرستانهای بیجار، دیواندره، سقز و بانه بازدید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰