0 نظر
220 بازدید

۹۰ دلال و اخلالگر بازار ارز در تهران دستگیر شدند

double-quot

تهران-جارپرس-رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: ۹۰ نفر از دلالان و اخلالگران بازار ارز در پایتخت دستگیر و ۵۰۰ هزار قطعه انواع ارز نیز کشف و ضبط شد.

کد خبر : 24770
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 بهمن 1396 - 10:29
۹۰ دلال و اخلالگر بازار ارز در تهران دستگیر شدند

به گزارش جارپرس از ایرنا، سردار حسین رحیمی روز چهارشنبه در نشست خبری تشریح فعالیت های پلیس آگاهی تهران بزرگ برای مقابله با اخلالگران بازار ارز، افزود: بازار ارز در روزهای اخیر وضعیت خوبی نداشت و شاهد یک روند صعودی کاذب در قیمت ارز بودیم که منجر به اقدام دستگاه قضایی و پلیس برای مقابله با این روند و تخلفات در بازار ارز شد.
وی اظهار کرد: با رصد اطلاعاتی انجام شده و اقدامات موثر پلیس های تخصصی آگاهی، یگان امداد، پیشگیری و امنیت، ۹۰ دلال و اخلالگر بازار ارز در تهران شناسایی و دستگیر شدند.
سردار رحیمی گفت: همچنین ۵۰۰ هزار قطعه انواع ارز کشف و ۱۰ صرافی غیرمجاز نیز با حکم مرجع قضایی پلمب شد.
به گفته رییس پلیس تهران بزرگ، درهمین ارتباط به ۱۶ صرافی نیز در راستای لزوم اجرای قانون و پرهیز از اقدامات غیرقانونی در فعالیت های بازار ارز، تذکر داده شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.